Hotel i Portonovo i Marche

Hotel Fortino Napoleonico

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Fortino Napoleonico har en eksklusiv beliggenhed lige ved den hvide stenstrand i Portonovo-bugten. Her fornemmer du historiens vingesus, for hotellet ligger i den femkantede fæstning, som Napoleon fik bygget på dette strategisk vigtige udsigtssted ca. 10 km fra Ancona. På alle sider af kastellet, bortset fra søsiden, er der en frodig park med høje træer.

Terrasse med udsigt over Conero naturreservat

Ved indgangen til fæstningen finder du receptionen, og I hovedbygningen er der både en bar og en restaurant, som serverer gode måltider og drikkevarer på stedets flotte terrasse, hvorfra du kan nyde udsigten til Coneros hvide skråninger.

Læs mere om Hotel Fortino Napoleonico

Gode værelser, der vender mod den indre gård

Værelserne ligger i selve fæstningen og har alle telefon, TV med video, minibar, aircondition og badeværelse med hårtørrer, toilet og bruser eller karbad. Bygningen er opført som forsvarsværk mod eksterne angreb, så derfor vender alle værelserne mod den indre gård, og har derfor heller ikke havudsigt.

I hotellets have, er der parasoller og liggestole samt en lille jacuzzi. Der findes desuden fitness-rum, fælles stue samt fjernsynsstue og privat parkeringsplads.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Emilia

Portonovo, Marche

Castello di Monterado

Monterado, Marche

Hotel Doge

Cervia - Milano Marittima, Emilia-Romagna

Populært i Marche

search map