Hotel i Portonovo i Marche

Hotel Fortino Napoleonico

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Fortino Napoleonico har en eksklusiv beliggenhed lige ved den hvide stenstrand i Portonovo-bugten. Her fornemmer du historiens vingesus, for hotellet ligger i den femkantede fæstning, som Napoleon fik bygget på dette strategisk vigtige udsigtssted ca. 10 km fra Ancona. På alle sider af kastellet, bortset fra søsiden, er der en frodig park med høje træer.

Terrasse med udsigt over Conero naturreservat

Ved indgangen til fæstningen finder du receptionen, og I hovedbygningen er der både en bar og en restaurant, som serverer gode måltider og drikkevarer på stedets flotte terrasse, hvorfra du kan nyde udsigten til Coneros hvide skråninger.

Læs mere om Hotel Fortino Napoleonico

Forskellige værelser

Værelserne ligger i selve fæstningen og har alle telefon, TV med video, minibar, aircondition og badeværelse med hårtørrer, toilet og bruser eller karbad. Bygningen er opført som forsvarsværk mod eksterne angreb.

I hotellets have, er der parasoller og liggestole samt en lille jacuzzi. Der findes desuden fitness-rum, fælles stue samt fjernsynsstue og privat parkeringsplads.

Læs om værelserne på Hotel Fortino Napoleonico

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Fortino Napoleonico

Læs personlige anmeldelser af Hotel Fortino Napoleonico som ligger i Marche. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Fortino Napoleonico. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

September 2019

Et ganske isoleret sted, specielt i slutningen af sæsonen, da der ikke længere gik busser. Alt der fandtes var nogle hoteller, syv fiske restauranter og en kirke fra 1100-tallet. Uden bil, som os, bliver man ganske isoleret på stedet.

Læs mere
 
search map