Hotel i Portonovo i Marche

Hotel Emilia

Comfort-værelse Comfort-værelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På Hotel Emilia kan du placere bilen under skyggefuld parkering. Og når du skal bruge den, er afstandene meget overkommelige: Stranden ligger blot ca. 2 km væk og smukke Sirolo blot ca. 8 km.

Hvor i alverden er vi?

Italiens Adriaterhavskyst er for det meste præget af lange, flade sandstrande. Conero Naturreservat i regionen Marche er en undtagelse og dermed også Hotel Emilia, som ligger højt og skuer ud over havet og de smukke bjergskråninger. Områdets hvide strande ligger ca. 2 km væk, ligesom Portonovo, som mest består af et par restauranter og et klassisk hotel (og så finder man hæveautomat og minimarked). Alternativt ligger byerne Camerano og Sirolo 6-8 km væk, mens der er ca. 10 km ind til den større by Ancona. Ved motorvejsafkørslen Ancona sud ligger der desuden et indkøbscenter.

Læs mere om Hotel Emilia

Fascinerende faciliteter

Det første, som drager gæsterne ved ankomst til Hotel Emilia, er som regel den store have med en fantastisk udsigt ud over havet og Conero Naturreservat. I haven vil sanseindtrykkene være præget af masser af lavendel og figentræer. Swimmingpoolen og de mange liggestole har også en vis tiltrækningseffekt. Af andre belejlige faciliteter er der tennisbane og en skyggefuld (gratis) parkering til stedets gæster.

Køkkenspecialiteter fra regionen Marche

I restauranten serveres der både italienske og regionale retter. Man kan vælge enten halvpension eller blot spise a la carte, som man lyster. Omgivelserne er elegante og lyse - og mulighederne for at spise udendørs på terrassen om sommeren er gode. Fra tid til anden afholdes der bryllupsfester på stedet, men disse skulle efter sigende afvikles for sig selv og ikke optage poolen. Skulle man ønske at afprøve andre spisesteder i området, så ligger der et lokalt og rustikt osteria ca. 2 km herfra, som hedder Osteria del Poggio. Morgenmaden serveres som buffet og kan ligeledes indtages ude eller inde afhængig af humør og vejr.

Alt under ét tag

Indenfor møder øjet et elegant indrettet hotel med både reception, elevator, stor opholdsstue og bibliotek. Stemningen minder mest af alt om et klassisk, historisk badehotel.

Vælg det værelse, der passer til dig

Du kan vælge mellem forskellige værelsestyper på hotellet. En del Suiter har hems. Alle værelser har Wi-Fi, safetyboks, telefon, LCD-TV, minibar, aircondition samt badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. Flere af værelserne har enten terrasse eller balkon.

Læs om værelserne på Hotel Emilia

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map