Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Portonovo ligger som en smuk perle ved foden af bjerget Monte Conero, få km syd for Ancona.
Ønsker man at opleve en af Le Marches allermest uspolerede og smukke naturenklaver, er Portonovo det oplagte valg.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Skøn badelokalitet

Stedet, der før i tiden var en lille fiskerihavn, fungerer i dag hovedsagelig som badested, mest for de lokale. Vandet er krystalklart og stranden består af fine, hvide småsten. Her kan man nyde naturen og stilheden, langt væk fra larm og turistræs, i ly af Monte Coneros grønne bjergvægge. Det er ikke uden grund, at stedet er højt elsket af lokalbefolkningen. Det er meget sparsomt med bebyggelse i Portonovo, der findes ikke meget andet end et par mindre hoteller, en lille købmandsforretning og en campingplads. Bemærk, at prisen for parkering ligger i den højere ende.

Læs mere om Portonovo

Alt godt fra Adriaterhavet

Der er flere udmærkede fiskerestauranter i Portonovo. Udsigten fra restauranternes terrasse er uovertruffen; på den ene side har man Monte Conero, på den anden er der frit udsyn til det åbne hav. I weekenderne kommer der mange unge mennesker i Portonovo, og man kan således opleve noget støj i dag- og aftentimerne.

Skjul teksten
 
 
search map