Feriebolig i Porto Sant'Elpidio i Marche

Centro Turistico Holiday

 
Centro Turistico Holiday er ikke tilgængelig i øjeblikket
Centro Turistico Holiday er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Porto Sant'Elpidio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Feriecenter lige ud til stranden og 800 meter fra centrum af Sant'Elpidio. Stedet huser 183 beboelser - bungalows og lejligheder - spredt ud over et grønt areal på 100.000 m².

Bungalows indeholder opholdsstue med hjørnekøkken og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet. De er alle udstyret med fjernsyn, telefon samt lille have med grill.

Lejlighederne ligger ved indgangen til feriecentret. De er alle udstyret med med aircondition, fjernsyn, telefon, pengeboks og balkon.

Læs mere om Centro Turistico Holiday

Toværelseslejligheder med 3 / 4 eller 5 sovepladser:
- består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovesofaer samt eventuel ekstraseng, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet.

Centro Turistico Holiday har bar, restaurant-pizzeria, minimarked, parkerinplads og legeplads. Derudover er der voksenpool og børnepool og pool med hydromassage (åbent fra d. 28/5 til d. 17/9), miniklub for børn mellem 5- og 10 år (åben fra d. 4/6 til d. 17/9) samt 1 parasol og to liggestole pr. lejlighed på stranden (fra d. 28/5 til d. 17/9).

Skjul teksten
 
 
search map