Anmeldelser af Ca' Camone

 
Ca' Camone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ca' Camone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marche og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Ca' Camone

Læs personlige anmeldelser af Ca' Camone som ligger i Marche. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Ca' Camone. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kirsten og familie fra København tilbragte to uger på Ca' Camone i Piobbico fra d. 15. til d. 29. juli 2000. Hun skrev om oplevelsen:

Vores lejlighed "Rosa" var rigtig hyggelig, og badeværelser, køkken m.m. i fin stand. Swimmingpool området var også fantastisk, og i det hele taget lå stedet jo vidunderligt smukt. Det er svært at forstå at der ikke er flere turister i området, da der jo er bjergtagende smukt og så godt som tomt!
Haven, huset og swimmingpoolen blev altsammen passet og plejet fuldstændig upåklageligt.
Vi blev imidlertid overrasket over et par ting, som I måske skulle overveje at ændre i jeres salgs-tekst:
- "Fælles-stuen" med kamin og fælles køkken fungerede ikke som sådan: den blev åbnet når Domenico ankom til stedet og blev brugt af ham og hans familie som opholdsstue/køkken, og lukket igen når de forlod gården. Det var ikke så hyggeligt. Vi havde regnet med at sidde foran en buldrende kamin hver aften mens vi udvekslede ferie-tips med de andre gæster og drak varme toddyer...
- Vi blev lidt overrasket over at der var 10 km til alt (marked, landsby, butikker...)! Det skulle I måske også gøre mere tydeligt opmærksom på i jeres tekst. Det er jo fint nok, hvis man virkelig vil være i fred, men det var ikke lige det vi havde forventet.
Ellers har det været en dejlig ferie, og som tip til andre, vil jeg sige at både Urbino og den nærliggende Ubania er besøg værd, specielt Urbino er helt fantastisk

Venligst bemærk at det ikke koster noget at spørge om at være i den fælles store opholdsstue, der rigtigt nok også bruges af Domenico og hans familie, når han kommer for at rengøre poolen, vedligeholde haven, etc. Med hensyn til indkøbsmuligheder er der butikker ca. 6 km fra gården. Ønsker man at bo ved en isbutik og en bager så bør man vælge at bo i en by og ikke på en gård.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2000
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Charlotte og hendes familie fra Slangerup tilbragte lidt over et par uger i Italien. Efter et kortvarigt ophold på La Bottega di Montegiovi i Pontassieve, kørte de videre til trøffeldalene, hvor de boede på Ca' Camone i Piobbico, og derefter til Toscanas kyst, Riparbella. Hun skrev til os efter hjemkomsten:

Herefter (Pontassieve) gik turen til Ca' Camone-gård, angivet som beliggende i Apecchio i Marche. Her skal man dog først møde ejeren Domenico i Piobbico ved et - viste det sig - nedlagt hotel. Der var ingen Domenico til den aftalte tid, og vi måtte ringe til det rent italiensk-talende værtspar. Domenico ankom fem kvarter senere....mange triste tanker var løbet gennem hovedet inden.
....men det skulle vise sig, at Domenico var værd at vente på. Ca'Camone kommer man til ved at køre fra Piobbico i retning mod Urbania. Umiddelbart efter den lille-bitte by Piano og et markant højresving, kommer der en stikvej på venstre hånd - skønt asfalteret og lang er den ikke med på Touring Club Italiano-kort. Her kører man så nede i en snæver dalsænkning, hvor man krydser den lille flod Candigliano talrige gange, mens solsikkemarker, skov og kornmarker afløser hinanden og hvor bakkebjerge smyger sig tæt på, når lejligheden byder sig. At køre af denne vej i begyndende tusmørke er magisk.
Klimakset er selve Ca' Camone-gården, hvor www.in-italia.dk vist har en eksklusiv-aftale. De andre ferierende familier på stedet var danske og havde også købt rejsen hos www.in-italia.dk. Det virkede faktisk fint, fordi man efter egne daglige ekspeditioner kunne udveksle erfaringer om aftenen - hvis man havde lyst eller kunne passe sig selv. Vores børn kan ikke lide at køre langt i bil, men både Urbino, Gubbio, Pesaro og andre byer i området ligger inden for rimelig rækkevidde.
Lejlighederne er store og Ca'camone ligger puttet i den lille eventyrdal: perfekt til udflugter om dagen og badning i poolen om aftenen. Omgivelserne ubeskriveligt smukke og fjerner stress hos enhver, der tynges heraf. Regn med at det er vanskeligt at finde god vin og specialiteter i området, hvis man ikke er heldig - området virker generelt mindre velforsynet med grønt end Toscana.
Domenico og familie bor i Apecchio - der stødte vi i hvert fald ind i ham - og han tager ud i dalen om aftenen som rekreation. En dag arrangerede han en lille fest komplet med pizza, egen vin og bedstefar med grappa. En sjælden perle, som forhåbentlig ikke bliver ødelagt og for kommerciel eller for stor, for så ryger fidusen. Alt andet andet lige er man langt væk derude i bjergene. Men mens jeg skriver det her, så indrømmer jeg, at jeg savner stedet, og ville flyve derhen lige nu, hvis jeg kunne. Eller måske i aften, hvor jeg ville svømme rundt i Domenicos pool mens mørket faldt på. Ahhhh.
Og så er der Antico Borco San Martino ved Riparbella...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2000
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Jørgen og hans familie fra Fyn boede på Ca' Camone i Piobbico fra d. 19. til d. 1. juli 2000. Efter hjemkomsten skrev de til os:

Vibeke, mig og vores to voksne børn, Signe og Dorthe ville gerne holde sommerferie i Firenzeområdet i uge 25 & 26. Vi fik kataloger fra forskellige bureauer, og søgte også på Internet. Her fandt jeg "In-Italia" og sendte en mail til Filippo med vores ønsker. Han var meget imødekommende, og ud fra stikordene, "billig pris" og "i nærheden af bjerge" fandt han stedet til os. Vi havde regnet med en togrejse derned, men Filippo forklarede, at når vi skulle bo ude på landet, var det rart at have bil alle 14 dage, og billeje sammen med flyvning hos "Virgin express", var lige så billigt som togrejse. Vi fulgte Filippos råd, og det har vi ikke fortrudt. Ankomsttid til Roms lufthavn kl.16.45, så Filippo mente at vi så var i Piobbico ved 21 tiden. Men der går jo hurtigt en time i en stor lufthavn når formaliteterne omkring billejen også skal ordnes. (Tips: Det er praktisk at den som skal skrives som chauffør har et Visakort.)
Motorvejene er udmærkede, men ikke helt dansk standart + den sidste ¼ af turen er bjergvej med mange sving. Så klokken var ca.23 da vi nåede Piobbico, hvor vi skulle træffe Dumenico, som skulle føre os til vores bestemmelsessted. (Tips: Regn med lavere gennemsnitsfart end vi er vant til i DK. Også selvom du kører godt til.). Dumenico viste sig at være utrolig sød og imødekommende. Han kørte forrest i italiensk tempo, og efter ca. 20 min. natkørsel af smalle veje var vi fremme, (Det bliver mørkt ca. 1 time før end i DK.). Dejlig lejlighed, med 2 store soveværelser, med tilhørende toiletter + kombineret køkken/opholdsstue. Næste morgen var vi så spændte på at se hus og omgivelser i dagslys. Stort nyistandsat fleretagers bondehus med pool og det hele, i smukke bjergrige omgivelser (Ca' Camone Gård i Apecchio). Så det var en glædelig overraskelse. De 14 dage brugte vi til :
1 - Gåture i de omkringliggende bjerge (Det højeste er 1500m. med en stor TV sender på toppen),
2 - Gåture, indkøb og spisning i de nærliggende mindre byer (Især antipastien på "Ristorante Montenerone" i Piobbico er god, og så omfattende at man roligt kan springe hovedretten over, og nøjes med en dessert eller kaffe til slut).
3 - Heldagsture til de større byer (Specielt Assissi var vi alle meget begejstrede for, så den besøgte vi igen på hjemturen på vej til Rom, hvor vi også oplevede den efter mørkets frembrud.....utrolig flot).
4 - Hjemlig hygge ved poolen, og udendørs aftenspisning sammen med andre danskere, som også har været på Internet og fundet www.in-italia.dk. .
Vi havde meget glæde af vores yngste datters spanskkunskaber (ligner åbenbart Italiensk), da der er langt mellem de engelsktalende Italienere. Især ude på landet.
Et detaljeret kort over området ("Monte Nerone" 1:25.000, med påførte vandreruter) kan fås i tobakshandelen i Piobbico. men regn ikke med at du kan finde de afmærkede ruter. Jo grøn rute nr.2 (rute 30 & 29) fandt vi. Rigtig flot tur på et par timer. (Husk robust fodtøj). Flyveturen hjem fra Rom med "Virgin Express"og mellemlanding i Bruxelles: Vores afgang var ca. 1 time forsinket. Det betød at flyet til Kbh. var fløjet, så den samlede forsinkelse blev ca. 5½ time. Heldigvis var vi startet fra Rom tidligt om morgenen, så det betød ikke så meget for os. Vi nåede hjem til Vestfyn til normal sengetid. Alt i alt en rigtig god ferie, hvor specielt det som "In Italia" var indblandet i, var meget veludført.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2000
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Birgitte, en veninde og deres børn boede på Ca' Camone i Piobbico i midten af juni 2000. Hun meddelte efter hjemkomsten:

Vi havde en pragtfuld ferie på Ca' Camone. Det er store, luftige lejligheder og poolen er dejlig. Hvis man ikke er parat til at tage rundt og se en hel masse, kunne der måske være flere aktiviteter på stedet, men da vi tog afsted næsten hver dag, var det ikke noget problem.
Hr. Domenico var fantastisk sød og effektiv. Han arrangerede trøffel-jagt med 2 hunde, og da det varme vand på et tidspunkt gik, blev det også ordnet hurtigt. Vi klarede os fint med en blanding af spansk, fransk og italiensk - jeg forstår faktisk en hel del, har jeg fundet ud af. Jeg tror også, at vi var kommet meget mere i kontakt med hans søde familie, der til tider kom ud på gården, hvis ikke vi havde været så mætte af alle de indtryk, der kom fra besøg i bl.a. Urbino, Gubbio (en skuffelse), Frassassi-grotterne, mm.
På trøffel-jagten fortalte Hr. Domenico, at han en nat havde set vildsvin på marken - 2 aftener senere, da vi kom kørende hjem ved 23-tiden, så vi 2 vildsvin i vejkanten. Og vi var også så "heldige" at finde en død slange (ca 1 m lang) på vejen - godt, vi var advaret i forvejen.
Vi spiste fantastisk god mad i Piobbico - på restauranten på torvet (ikke Jolly Bar) - især deres antipasti var super. Og på "La Rupe" på panorama-vejen fra Riccione til Pesaro var pasta'en og fiskeretterne helt i top.
Vi kan anbefale en tur til Todi - ca 2 timers kørsel - der er meget venligere at gå rundt i end Gubbio - og evt et opslag på Ca' Camone (og andre tilsvarende gårde) med det lokale supermarkeds åbningstider. Vi medbragte et 1:300.000 kort - så vi fandt let rundt, det kan anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2000
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Anders og hans kæreste var på Ca' Camone i Piobbico fra d. 12. til. 17. juni 2000. Han skrev til os efter ferien:

Turen gik godt, men som du jo ved havde vi lidt knas med at finde vej ud af Arezzo hvor vi "steg af" motorvejen. Det gik dog med lidt vejledning fra jer... Dog skal du vide at de eneste skilte der er at følge ud af Città di Castello er skiltene til Fano... Tager man den vej, kommer man den korteste vej til Appechio/Piobbico.
Stedet ligger jo en smule langt fra civilisationen, og ialt ca. 45 minutters bjergkørsel fra Città di Castello. Det var vi ikke helt forberedt på, men det gik fint alligevel.
Ca' Camone gård er en pragtfuld oplevelse! Intet mindre! Ejeren Domenico er utroligt gæstfri, og gør alt for at hans gæster er tilpas og ikke mangler noget! Vi nød virkelig omgivelserne, poolen og stilheden. Alt står i perfekt stand i den charmerende, gamle og landlige stil som er kendetegnende for de fleste romantiske forestillinger om Italien, og vi følte os hjemme med det samme.
Een af aftenerne spiste vi med hele hans familie. Hans "mama" havde lavet pasta med muslinger og østers, samt usødede pandekager med ost. En delikat middag som vi nød i fulde drag. Da hele familien var med til middagen, var der naturligvis en højrøstet snak med megen gestikuleren som vi ikke helt forstod, men det lykkedes os da at fange essensen af hvad vi hver især sagde, så alt i alt var det et meget vellykket arrangement.
Da stedet ligger næsten 10 kilometer fra Piobbico, som er nærmeste by med restauration, vil jeg anbefale at man sørger for at købe masser af gode råvarer (der er MASSER af dem!!!) på de lokale markeder og i de mange udmærkede faste butikker på egnen, og selv laver sin aftensmad (Italienske retter naturligvis!) hjemme på gården, enten i lejligheden eller i det store fælleskøkken nede i stueetagen. Så får man også et langt bedre indtryk af hvordan det er at leve på rigtigt Italiensk!
Jeg vil meget gerne have, at I sender Domenico vores varmeste tak for hans venlige modtagelse, da vi ankom, efter mange timers trættende kørsel, samt hans gæstfrihed under hele opholdet, som bestemt ikke har været det sidste på Ca' Camone.
PS! Poolen er kommet i jorden, og det er blevet kanonflot i forhold til billedet på jeres hjemmeside. I burde nok opdatere det snarest.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2000
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3
 
search map