Anmeldelser af Ca' Camone

 
Ca' Camone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ca' Camone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marche og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Ca' Camone

Læs personlige anmeldelser af Ca' Camone som ligger i Marche. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Ca' Camone. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anders og familie fra Odense boede på Ca' Camone fra den 26. juli til den 2. august 2003. Han svarede på vores spørgsmål efter turen:

- Har I været glade for byen og området?
Det er bare en perle!
- Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Ja helt klart, vi er positivt overrasket og vi vil helt sikkert leje igennem in-italia igen!
- Har I tips til de næstkommende?
Næ, bare nyd naturen, stilheden, maden og rødvinen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
Thorkil, familie og vennerne fra Frederiksberg holdt to ugers sommerferie på Ca' Camone i Piobbico fra d. 12. til d. 26. juli 2003. De meddelte efter turen:

Selv med hele 14 dage i Ca`Camone er det vanskeligt at finde på indvendinger mod stedet og omgivelser. Det skulle da lige være at de friske trøfler er dyre – meget dyre. De kan i øvrigt fås i en udmærket specialitetsforretning i Acqualagna, hvor de også fører de konserverede til at medtage til Danmark.
Dominico – som er bestyreren for stedet – har været en fornøjelse at arbejde sammen med. Han er leveringsdygtig i fortrinlige Pecorinoer – såvel modne og tørre som friske og bløde. Man skal dog være klar over, at det ikke hedder levering just-in-time. Der kan gå fra 5 timer til 48 timer. Men resultatet er værd at vente på.
Vi havde hyret Dominico til at lave middag for os den sidste aften – troede vi. Nej, vi havde engageret hele hans familie og lidt til. Og det resulterede i et større sceneri, hvor ét familiemedlem, fandt brænde, et andet fyrede op i pizzaovnen, et tredje lavede Pizzadej, et fjerde så på, et femte fremstillede tomatsauce, et sjette crostinier etc etc.
Det store køkken var helt ideelt og veludstyret til vores behov. Men uden det ville vi have været næsten prisgivet i forhold til vores daglige gastronomiske udskejelser. Der blev hver dag lavet morgenmad, frokost og om aftenen en 3 retters menu til 19. Så det kræver for kun semiprofessionelle kokke temmelig meget plads.
De nærliggende byer er ikke af helt samme høje arkitektoniske helstøbthed som de Toscanske. Til gengæld er de herlig befriet for turister – bortset fra os. Og det tvang os til i særlig grad at bruge vores sparsomme italienske ordforråd. Cagli hører nok til blandt de mest helstøbte, og skulle man endelig lide af mangelsygdomme i forhold til turister, så er Urbino også på den måde et besøg værd.
Er man til det med natur, vandrestøvler, medbragt vandflaske, uden vin og uden behagelige stole i nærheden er området helt ideelt. Kortere og længere vandreture blev det til i løbet af 14 dage, og et par jubeloptimister besteg Monte Nerone i naiv forventning om, at det ville tage 2½ time. Det tog 5½ time incl. en times spildtid med at finde den rette sti. Til gengæld tog det kun 2 timer at komme ned. En fantastisk tur, som man med god grund godt kan spinde et par soldaterhistorier over når man er kommet ned. Især når man ikke har været soldat.
In Italia har fungeret meget professionelt, hvilket jeg tillægger medarbejdernes detailkendskab til Italien og de enkelte udlejningsemner.
P.S. Daglig omhyggelig pasning af poolen ville være et hit for de badende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 20 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2003
Antal rejsende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Renè og Linda fra Frederiksberg tilbragte to uger på Ca' Camone i Piobbico fra d. 4. til d. 18. maj 2002. Efter hjemkomsten meddelte de:

Vi tilbragte to uger i maj 2002 på Ca' Camone nær Piobbico i Marche-regionen. På Internettet fandt vi In Italias hjemmeside, som rummede mange tilbud. Vi faldt for beskrivelsen af Ca' Camone i Marche, en region som vi ikke tidligere havde besøgt.
Vores ferie skulle være ren afslapning og vi havde brug for ro og fred, for at komme ned i tempo efter en travl og stresset periode. Fordi vi kom så tidligt på sæsonen viste det sig, at vi havde det hele for os selv, så vi var meget meget heldige. Vi boede i den ombyggede hølade, som er et hyggeligt lille hus, der vender væk fra "hovedbygningen" og med en betagende udsigt ned gennem dalen.
Vi fløj fra København til Rom, hvor en udlejningsbil ventede os. Vi havde forinden modtaget kort og kørselsvejledning fra In-italia. Køreturen tog fem timer, vejene var fine og Piobbico let at finde, så vi var fremme hen under aften. Kun på det sidste stykke vej op gennem Candeloro-dalen var vejledningen lidt misvisende, idet "forbi Ca' Serrantonio" ikke skal tages helt bogstaveligt, vi foreslår istedet: "forbi vejen ned mod Ca' Serrantonio på venstre side". Men det er ikke så væsentligt, når man først har fundet det rigtige sted er man ikke i tvivl - heller ikke om, at man har fundet et vidunderligt sted, med de perfekte rammer for en afslappende og rolig ferie.
Da In-italia ikke havde oplyst Domenico, som er værten, om, at vi kørte direkte til Ca' Camone, ventede han på os i Piobbico. Men efter lidt snak over mobiltelefonen mødtes vi med ham ved Ca' Camone og han bød os velkommen, selvom det var sent på aftenen. Efter kun at have indtaget SAS' lette frokostanretning, havde vi håbet på en hurtig introduktion, så vi kunne komme ned til byen og spise aftensmad. Helt unødvendigt, da Domenico havde været så venlig at tænke på os, idet han hurtigt sørgede for ost, pølse, lokalt brød og dejlig vin til os. Vores introduktion, som formentligt kunne have været klaret på 10 minutter, blev til to timers hyggelig snak med en venlig og imødekommende vært, som kun taler italiensk, hvilket vi lige skulle vænne os til, selv om vi godt vidste det i forvejen.
Det er vigtigt at vide, at Ca' Camone ligger ca 20 minutters kørsel fra de nærmeste byer: Piobbico og Urbania, netop derfor er der fred og ro, der er næsten ingen trafik. I de to uger vi var der og kørte rundt i området, så vi kun turister i Gubbio og i Urbino, og det var kun få, formentlig fordi det var så tidligt på sæsonen. Disse to byer har fint udvalg i dagligvarer og de restauranter vi prøvede var gode. De lokale er venlige og imødekommende. Domenico kiggede ud til os ca. hver anden dag, vi var ikke altid hjemme, men vi kunne se han havde været der.
Af udflugter kan anbefales de to ovennævnte byer samt de andetsteds omtalte grotter. Desuden havde vi gode udflugter til Assisi og til Cascata delle Marmore, det "kunstige" vandfald nær Terni, det er lidt langt væk, men klart turen værd. Man skal komme om eftermiddagen, lige inden de åbner sluserne.
Det var vores første forsøg med In-italia, men nok ikke det sidste. Vi har tidligere set meget af Italien, men der er enkelte regioner vi mangler, og det er vi i gang med at råde bod på. Men til at få ro i sjælen og og finde sig selv, er der nok ikke mange steder, der kan måle sig med Ca' Camone. Det er muligvis anderledes i højsæsonen, men med kun seks lejligheder, bliver det sikkert ikke så voldsomt.
Vi regner helt sikkert med at besøge Ca' Camone igen og vi håber In Italia vil viderebringe en varm hilsen til Domenico fra os med tak for en dejlig ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2002
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn
Bertil sammen med familie og vennerne holdt ferie på Ca' Camone i Piobbico fra d. 23. til d. 30. juni 2001. Efter hjemkomsten skrev de til os:

Efter at have søgt på diverse hjemmesider på nettet fandt vi frem til www.in-italia.dk.
Vi var 4 familier med ialt 13 personer fordelt på 7 voksne og 6 børn, der skulle afsted. Efter at have "vandret" lidt rundt på in-italia's utallige sider kontaktede vi kontoret, hvor vi talte med Fillippo. Filippo fandt ret hurtigt ud af vores behov, hvorefter vi blev anbefalet Ca' Camone i Piobbico, Marche. Umiddelbart lå Piobbico i udkanten af det vi var villige til at køre til - men efter at have læst tidligere gæsters rejsebeskrivelser (hvilket iøvrigt er en god ide) samt efter Fillippo's forsikringer, bestemte vi os for Piobbico.
12 af os kom til Italien i 3 biler. Hver bil tog turen gennem Tyskland (vest) på forskellige tidspunkter og at dømme efter udsagnene var det lettest at køre om natten (ca. 18 t. fra Kbh. til Verona). Den sidste, vores far, tog flyveren til Bologna, hvor vi samlede ham op. To af familierne valgte at gøre et stop i Verona, hvor vi overnattede på et udemærket vandrerhjem, der lå kun 10 min. gang fra bymidten. På turen fra Verona til Piobbico, om lørdagen, kom vi til at sidde i en del trafikkøer omkring Bologna. I flg. de lokale skyldtes det, at italienerne skulle til stranden. Husk at tage højde herfor.
Efter lidt søgen ankom vi til Piobbico og fandt Hotel Trota Blu indenfor det anviste tidsinterval og fik efter Fillippos anvisninger kontakt med Domenico - vores vært. - Og her er det altså en fordel at kunne tale lidt italiensk, hvad én af os kan!!
Domenico viste sig at være en alletiders venlig og meget hjælpsom vært. Efter at have vist os vejen til Ca Camone, der ligger et pænt stykke vej fra Piobbico by (ca. 15 min. kørsel), blev vi budt velkommen på Ca Camone med rødvin, brød og Domenico's egen Pecorino-ost. Bedre velkomst gives ikke. På det tidspunkt hvor vi ankom til Ca Camone var mørket begyndt at falde på, hvorfor vi havde lidt svært ved at orientere os. Hver familie blev vist til rette i hver sin lejlighed. Og hvilke lejligheder. Store, rummelige, veludstyrede og rene. Det var ren luksus. Den første morgen fik vi for første gang et indtryk af det pragtfulde landskab. Beskrivelserne fra andres rejsebeskrivelser viste sig at være korrekte - ja næsten for beskedne.
Sol, varme og frisk luft med udsyn til milde bjerge skulle være vores omgivelser den kommende uge i Ca Camone. Ungerne koncentrerede sig om poolen, der bare var super. Provianten blev hentet i det lokale supermarked i Piobbico, der var leveringsdygtig i alt hvad hjertet begærer. Priserne var tilmed overkommelige på trods af, at Piobbico er beliggende et godt stykke ude på landet. Midt på ugen kom Domenico's familie og lavede pizzaer til os. Disse blev bagt i en rigtig stenovn. Pizzaerne, der mindede lidt om "deep-pan" pizzaer, var yderst velsmagende. Mængden var rigelig og prisen for hele herligheden beskeden. Efter maden hyggede vi os alle sammen - tillige med en norsk familie - der var på Ca Camone samtidig med os.
Selv om det var sidst på sæsonen for at finde trøfler, fik vi alligevel arrangeret en trøffeltur. Domenico's ven havde en "trøffelhund" og ret hurtigt fandt den en del trøfler, der efterfølgende blev indtaget med velbehag.
Fra Ca Camone tog vi på forskellige udflugter til de omkringliggende seværdigheder, hvor især Urbino og Frassigrotterne skal anbefales.
Ca Camone er særdeles velegnet til familier med børn. Stedet er til ren uforstyrret slappeferie, og vi vil bestemt ikke afvise, at tage turen igen om et par år.
PS: Skal man til Cita di Castello, og lider man af køresyge, er det en god ide at tage en pille herfor, da der er en del bjergkørsel.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2001
Antal rejsende 13 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2001
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Jette og familie fra Sovlunde tilbragte en uge på Ca' Camone i Piobbico fra d. 22. til. 29. juni 2000. Hun skrev til os efter ferien:

Hermed en tilbagemelding om vores ferie i Ca' Camones gård. Besøget levede helt klart op til vores forventninger, - det var et herligt sted, en pragtfuld natur og en meget gæstfri vært (Dominiqe). Der var dog to ting, som ikke helt stemte overens med vores forventninger. Fælleslokalet som det er beskrevet er i virkeligheden Dominiqe´s private tilholdssted og kun åbent når han var på gården og vi blev inviteret indenfor. Det betød intet for vores ferie, men det vil være naturligt at slette det fra beskrivelsen. [..]

Vi vil bestemt anbefale stedet til andre der har lyst til at komme på landet og nyde naturen, og vil måske også selv igen besøget stedet på et senere tidspunkt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2000
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Familien Riis fra Odense holdt ferie på Ca' Camone i Piobbico fra d. 22. til d. 29. juli 2000. Efter hjemkomsten skrev de til os:

Nylig hjemkommen fra en dejlig ferie i Trøffeldalene, følger her en kort beskrivelse af turen.
Vi fandt fint Piobbico hvor Dominico hentede os efter ca. 10 min. Vi var lidt overraskede over stedet, da vi troede det var i Appecchio. Der er jo lidt langt til alt ting, men omgivelserne var meget meget smukke. Lejligheden Giglio var ok, [..] Dominico var utrolig hjælpsom.
Angående boligen, ville det være rart om der i lejligheden fandtes mere end 4 " sennepsglas " især når man er 6 pers. og er i et vinland !!!! også et skærebræt, palletkniv o.s.v. Måske Dominico skulle supplere lidt op af køkkengrej. Ellers lejligheden pæn ren og pyntet op med mange fine tørrede blomsterdekorationer.
Poolen var god for børnene især. Det ville være praktisk med en telefonbox i nærheden, da det jo ikke alle der har en mobiltelefon. Ang. stranden er der kun 60 km., men det tar tid, mindst en time, så poolen er et godt alternativ.
Vi tog en smuk tur tværs over Italien til Firenze, hvor der bl.andet er fabriksudsalg af Prada produkter, er en god udflugt. Ligeledes San Marino der dog var en skuffelse indkøbsmæssig, da de taxfrie varer var dyrere end i Italien, men en smuk tur. Vi har nydt opholdet, mødt nogle flinke danskere og en rigtig venlig Dominico-familie som ville gøre alt for at vi kunne få en god ferie. Ros ham meget for det.
Vi kan kun anbefale Ca`Camone, da det er et hyggeligt og smukt sted.
NB. I Piobbico kan man få en fin menu til 25000 lire incl. vin og espresso.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2000
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Christian og familie fra Herning boede på Ca' Camone i Piobbico fra d. 16. til d. 22. juli 2000, inden de kom videre til Cecina i Toscana. Han meddelte efter hjemkomsten:

Generelt må vi sige at vi har været utroligt glade og tilfredse med de lejligheder vi havde booket gennem In-Italia. Dejlige steder med al den komfort vi kunne forvente.
Ca Camone i trøffeldalene var meget smukt i et utroligt smukt område med muligheder for utallige ture rundt i området. Værten Dominique og hans familie var fantastisk søde, venlige og hjælpsomme. Trods vor italienske parlør og en stor indsats fra vor side, må man sige at det er lidt problematisk at få fuldt udbytte når ingen på stedet taler andet end italiensk. Det havde været fantastisk godt med nogle informationer omkring stedet og faciliteter på engelsk. Det kunne måske have åbnet nogle flere muligheder for os. (Et lidt mere blandet publikum (kun danskere) kunne også have været lidt spændende når man nu tager på ferie for at møde nye
nationaliteter).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2000
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map