Anmeldelser af Ca' Camone

 
Ca' Camone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ca' Camone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marche og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Ca' Camone

Læs personlige anmeldelser af Ca' Camone som ligger i Marche. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Ca' Camone. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Hanne Juel og familie fra Sorø boede på Ca' Camone i Piobbico fra d. 15. til d. 22. juli 2006.

Ferien gik rigtig godt, vi kendte jo stedet i forvejen. Alt var som sidste gang, ikke den store organisation, men vi var tilfredse. Vi havde en fin tur med Dominicos far på trøffeltur. Udbyttet blev 20 trøfler.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 9 voksne, 2 børn
Navn
Michael og familie fra Birkerød boede på Ca' Camone i Piobbico fra d. 1. til d. 8. juli 2006.

Det var anden gang vi rejste til Piobbico - første gang havde vi fået stedet anbefalet af en kollega, og vi rejste derned igen, fordi vi synes det var et skønt sted - fredeligt, smukt og uden for mange turister.

Desværre var vi ikke så glade for oplevelsen denne gang som første - hvilket er ærgerligt for vi ville såmænd gerne være kommet igen:

- Vi var de eneste gæster i huset, hvilket var dejligt. Men flere gange oplevede vi at der ankom nogen til huset midt om natten (et halv to om natten) og begyndte at gå rundt om huset og hviske italiensk. Det var meget ubehageligt, da vi jo var helt alene ret isoleret i bjergene og ikke var blevet informeret om at der skulle komme nogle. Når vi stod op næste morgen var de væk igen. De lukkede sig ind i lejligheden i stuen, så jeg formoder at det var med ejerens tilsagn at de var der, men vi ved det ikke. Det gjorde mig meget urolig og jeg følte mig faktisk utryg ved disse natlige besøg.

- Selvom vi var de eneste gæster ankom der en dag nogle unge italienere som tilbragte dagen ved poolen. De havde nøgler til ejerens lejlighed så jeg formoder det var familie eller venner. De talte ikke til os eller forklarede hvem de var. På et tidspunkt fangede de under stor larm og opstandelse en frø som de derefter mishandlede ved poolkanten ved at kaste rundt med den, både i vandet og på fliserne. Desværre overlevede den længe - men der gik ikke mange minutter før min små døtre som overværede dette brast i gråd over denne opførelse. Jeg måtte bede dem om at stoppe, hvilket de helt tydeligt synes var latterligt og stemningen blev ret dårlig. De forlod stedet uden et ord eller farvel eller noget. Jeg måtte bruge lang tid på at berolige mine døtre som var helt opløste over optrinnet - og de snakker stadig om de onde italienere som kastede rundt med den stakkels frø.

- Da vi skulle forlade stedet den sidste dag (kl. 10:00) ville det have været rart at der var nogen at overdrage lejligheden og nøglerne til. Vi lagde 30 euro på bordet da det vist var hvad vi skulle betale for rengøringen. Vi følte slet ikke den samme venlighed og imødekommenhed som sidst vi var der, hvor ejeren rent faktisk talte til os, nærmere en smule tværtimod.

Følelsen af utryghed grundet de natlige mystiske besøg samt følelsen af ikke at være rigtig velkommen gør nok at vi prøver et andet sted næste gang turen går til skønne Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Hanne F. og husbond fra Middelfart boede på Ca' Camone i Piobbico fra d. 6. til d. 20. august 2005.

Ferie på Ca` Camone Piobbico fra den 6 – 8 til den 20 – 8 – 05.

I år er det 17. gang vi har holdt ferie i Italien, og det er 2. gang vi har valgt In- Italia og er meget

tilfreds, jeg har også anbefalet jer til en kollega som brugte jer i sommer. Det er en god ide at man

kan surfe rundt på nettet for at se hvad I har at byde på. Vi havde valgt Marche da vi havde læst at det ikke var så turistpræget, det var nok tilfældigt vi valgte Piobboco bortset fra at vi ville være hvor der var bjerge og langt fra Adriaterhavet hvor vi syntes der er for fladt, dog havde vi en tur til Fano.

Turen til Italien gik godt, bortset fra masser af kø fra Milano og mod Adriaterhavet, så da vi kom til Cesena var vi trætte af motorvej og kø, og kørte derfor fra Cesena mod Sansepolcro i en lille by S.

Giustino kørte vi op i bjergene mod S. Angelo in vado og derefter mod Piobbico, så vi kom lidt omvendt frem til Ca´Camone , vi havde læst der var dårligt skiltet , det var der også. Men vi mødte

et ældre ægtepar som kunne se vi havde problemer De stoppede deres bil og hjalp os, det var det første møde med Marche´s rare befolkning og dem var der mange af. Nå men vi jo selvfølgelig sent på den, var først fremme kl. 20:15 men med en telefonsamtale med Hr. Domenico var det ingen problem, nøglen sad i døren så vi kunne flytte ind. Stedet syntes vi er dejligt midt i en dejlig grøn natur. Og den aften hvor der blev lavet pizza hvor Hr. Domenico havde samlet familien, venner og alle beboerne var en oplevelse vi var ca. 30 pers. Aldrig har vi set så mange pizzaer bagt på så kort tid. Vi er begge jægere og vi fandt hurtig ud af at der var 7 Italienske jægere bl.a. Domenico det fik vi meget sjov og snak ud af, og pigerne syntes at jeg som kvinde der var jæger det var virkelig BRAVO.

Piobbico og byerne omkring er hyggelige det er nok ikke sidste gang vi kikker forbi Ca` Camone.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lars og Katja fra Bruxelles i Belgien boede på Ca' Camone i Piobbico fra d. 2. til d. 9. juli 2005.

Piobbico var lange ude på landet i smuk natur - stille og smukt. Stedet virker mere afslappet, og er ikke så eksklusivt som i Monteleone, men helt fint. Eneste lille minus var, at vi havde forventet at kunne vandre i området, men det var ikke muligt at finde ordentlige vandreruter, og hverken boghandlere eller kommunen kunne forsyne os med vandrekort (kommunen lovede dog at sørge for, at der kom vandrekort til rådighed, efter vi henvendte os, men jeg tvivler på, at der eksisterer interessante ture).
Vi er glade for jer som agent på lejligheder (vi har brugt jer før på Scicilien) - alt foregår smidigt og fremfor alt er der ingen kedelige overraskelser, når man kommer frem til stedet - jeres beskrivelser og billeder er udførlige og ærlige. Tak for turen!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Erik og familie fra Hasselager boede på Ca' Camone i Piobbico fra d. 18. til d. 25. juni 2005.

Ja - vi var glade for opholdet i Piobbico.
Det var dejlige landlige og fredelige omgivelser og huset lå smukt. Værten var meget venlig og inviterede os endog med til familiefest.
En god oplevelse.
Der er dog enkelte ting, som kunne ændres og gøre andres ophold i fremtiden endnu bedre. Disse er:
- Der er ingen skiltning til huset (som beskrevet i kørselsvejledningen), så det kan være noget forvirrende at finde frem til dette. Vi talte med ejeren herom, og han kunne godt se problemet.
- Svimmingpoolen blev ikke holdt helt tilfredsstillende. Rensepumpen gik i stå de sidste to dage med det resultat, at vandet efterhånden blev temmelig beskidt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Peter og familie fra Holte boede på Ca' Camone i Piobbico fra d. 17. til d. 24. juli 2004.

Det var pragtfuldt i Piobbico.
Vi havde ingen problemer med at finde stedet. Men Ca' Camone bør stå på skilt oppe ved hovedvejen. Der er kun skiltning til to andre agri turismo. Stedet er fantastiskt. Vi var to familier der havde alt for os i denne uge. Kun Domenico og hans bror-familie var der og vi hyggede os med dem et par aftner hvor vi spiste og drak sammen.(også med det lokale politi og kørte en tur i jeep kl. 03.00 om natten for at se på ???afgrøder)
Lokal vin og god grill mad. Hvidvinen er især god.
Vi trekkede i bjergene, men husk masser af vand og god sted sans.
Børn bør blive i huset til I har fundet en god rute. Der går en lille rute direkte op på toppen af bjerget bag huset 1 time op og ned. Eller prøv at gå op til ruinen langs marken. Denne tur kan børn godt deltage. Piobbico er en lille charmerende by med alle indkøbsmuligheder. Der ligger en Conard supermarked med slagter. Ved siden af en grønthandler. Der er også fiskehandler og isenkræmmer (kør mod Apecchio) Pizzeria Colombara er super. (kør mod aqqualangna, på højre hånd) Marked hver fredag i Piobicco og Apecchio. Se borgen og gå en tur i den gamle bydel. Gode restauranter og is om aftenen.
Udflugter: Fano er en pragtfuld by ved adriaterhavet. Vejen er let og tager 1 timer. Stort marked onsdag. Regn med ca. 50,- til leje af stole og parasol + bad. Urbino er flot men med få butikker. Universitetsby. Urbania er ca. ½ times kørsel med indkøbsmuligheder.

Lejlighederne er gode og rumlige med 2 gode badeværelser.
Dog er de mørke og man spiser derfor gerne ude. Bring en stor bakke eller kurv til at bære bestik service m.m. Der er grill og flot toilet i anneks.

Prøv at køre længere ind i dalen som er dyrket med flere huse og marker. Nogle vil mene stedet ligger afsides men der er altså kun ca. 10 min. til Piobicco.

Lidt negativt
Svømme bassin er stort men ikke rent. Det kræver bedre pleje. Ventilator i badeværelse larmer frygteligt. Bør rep.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 4 voksne, 6 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2004
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 Næste side
 
search map