Agriturismo i Piobbico i Marche

Ca' Camone

 
Ca' Camone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ca' Camone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marche og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ca' Camone ligger helt omgivet af grønne bakker og frodige bjerge i den skønne Candigliano-dal, her kan man tage på trekking ture, cykle eller ride på heste af de ældgamle stier. Området er rigt på svampe og ikke mindst trøfler. I nærheden er der små bjergstrømme fyldt med ørreder i det klareste vand. Ved gården er det desuden muligt at købe oste, pålæg og skinke af egen produktion.

Ved gården kan man bade i svovlvand, fra en naturlig underjordisk kilde eller bade i den nærliggende pool. Gården består af et stort og robust stenhus samt et mindre hus (den tidligere hølade). Hele gården blev for nyligt restaureret og delt i seks hyggelige og rummelige lejligheder - fem i det store hus og en i den gamle hølade. Stueetagen er opdelt i to store fællesstuer, hvor gæsterne kan samles omkring et langt bord eller foran pejsen, som i gamle dage. Rummene kan hurtigt omdannes til konferencelokaler, hvis det ønskes.

Læs mere om Ca' Camone

Det er muligt at arrangere udflugter i de nærliggende skove med en guide, der kan vise, hvordan man finder og opgraver trøfler og vilde svampe. Områdets vilde natur er vidunderlig at befinde sig i.

Alle lejligheder er fint møblerede, har fuldt udstyret køkken, mindst et badeværelse, adgang til fælles grill, bageovn og vaskemaskine udenfor.

Skjul teksten
 
 
search map