Anmeldelser af Agriturismo Ca' Licozzo

 
Agriturismo Ca' Licozzo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Ca' Licozzo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marche og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Ca' Licozzo

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Ca' Licozzo som ligger i Marche. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Ca' Licozzo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Martin og familie fra Jyllinge boede på Agriturismo Ca' Licozzo i Piobbico fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Vi havde en perfekt uge i Piobicco i uge 29-2007. Agriturismo Ca'Licozzo var et rigtig dejligt, fredeligt og charmerende sted. Vidunderlig udsigt ud over området. Muligheden for at gå dejlige lange vandreture var tilstede hvis temperarturen havde været lavere. Værten Roberto passede hans gæster til topkarakter og var meget imødekommende. Hvis man søger et sted hvor man ønsker fred og ro samt idyliske omgivelser så er Piobicco det rette sted. Der er ikke mange turister i området - så man føler at man begår sig på lokal vis hvilket forstærker oplevelsen af kulturen. Man skal være forberedt på at området er meget bjergrigt -dels tager det lang tid at komme fra sted til sted og det er ikke altid behageligt for passagerne at være med på disse bjergrige udfordringer. Ture som kan anbefales: Drypstenshulen Frasassi grotterne - godt 5 kvarters kørsel fra Piobicco. Urbania - hyggelig lille by til en aftentur - gode lokale restauranter. ½ times kørsel Urbino - meget flot middelalderby - ca. 1 times kørsel.

Anbefalinger: Vær opmærksom på siesta hver dag i Piobicco fra 12.30-17.00 - alt er lukket. Når man ankommer lørdag er det en god idé at have handlet lidt fødevarer på frorhånd i Piobicco - da søndag er lukkedag - nærmeste indkøb er Fano som er 1½ times kørsel fra Piobicco.

In-Italia har også levet op til forventningerne. Vi modtog rejsebekræftigelse, papirer etc. i god tid - og der var fine beskrivelser samt brochurer om området.

Jeg håber at ovenstående ros kan bruges og vi takker endnu engang for en god ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lene og familie fra Roskilde boede på Agriturismo Ca' Licozzo i Piobbico fra d. 22. til d. 29. juli 2006.

Vi havde en dejlig tur til både Piobbico og Cetona.

Lejligheden i Piobbico fungerede fint. Det var nogle dejlige, rolige og smukke omgivelser. Udsigten fra gården var fantastisk, og indehaveren Robertos gæstfrihed, gjorde opholdet til noget særligt. Det var vores første tur til Marche - men bestemt ikke den sidste. Naturen var storslået, maden fantastisk og vi fandt også nogle gode vinproducenter. Vi kan anbefale at besøge byen Urbino og kysten i nærheden af Sirolo.

Gården i Cetona var smuk - alt var meget stilfuldt og enkelt indrettet. Udsigten var fantastisk. Velkomsten var meget professionel - de talte engelsk på stedet og havde en række anbefalinger til restauranter og andre seværdigheder i området. Vi prøvede nogle af de anbefalede restauranter, og de levede alle op til vore forventninger. Området omkring Cetona er for os indbegrebet af Toscana: Bakket natur, cypresalléer, oliven- og vinmarker og små hyggelige byer. Vi kan anbefale at besøge Montepulciano, Montalcino, Pienza og Siena.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Mette og familie fra Solrød Strand boede på Agriturismo Ca' Licozzo i Piobbico fra d. 15. til d. 22. juli 2006.

Vi havde en dejlig tur til Italien. Specielt vores uge i Ca*Licozzo lige udenfor Piobbico var fantastisk. Vingården lå rigtig dejligt oppe i bjergene, og stedet var overhovedet ikke turistet, meget italiensk og lokalt. Piobbico er en hyggelig by med gode indkøbsmuligheder og gode lokale restauranter både i byen og i omegnen. Vi boede to familier i den store lejlighed og det var perfekt. Ingen luksus, men der var hvad vi skulle bruge. Swimmingpoolen var et hit både blandt voksne og børn, og vi havde den næsten for os selv. Roberto, som jo ejer gården, var meget sød og gæstfri. Næsten hver aften blev vi inviteret på vin og grappa smagning + smagsprøver på hans hjemmelavede oste og skinker. Selvom det engelske ikke lige var hans stærke side og vores italienske ordforråd begrænser sig til meget få ord, gik samtalen alligevel livligt. Meget hyggeligt. Hvis man er interesseret i at bo et sted, hvor der er fred og ro og man vil opleve noget lokalt, og samtidig have mulighed for at t age ud på nogle 1-dags ture, vil vi helt sikkert anbefale Ca*Licozzo.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
Mette og mand fra Hellerup boede på Agriturismo Ca' Licozzo i Piobbico fra d. 3. til d. 10. juli 2004.

Opholdet har levet op til forventningerne. Ca' Licozzo er et utrolig fredeligt sted, som ligger meget smukt. Alt er rent og pænt, lejlighederne pænt istandsat og værtsparret Sonia og Roberto, som ikke bor på gården, var meget søde, gæstfrie og tilstede hver dag. Vi følte os meget velkomne. Vi havde valgt den mindste og billigste lejlighed, som blot er et værelse med bad og tekøkken. Det fungerede fint, men hvis der også havde boet nogen i nabolejligheden, ville vi nok have følt, at vi ikke havde nok privatliv. Vores anbefaling til andre er derfor at vælge en større lejlighed, som også har et større køkken. Piobbicco er en sød lille by med en helt forrygende borg, som virkelig er værd at besøge. Ca'Licozzo er et godt udgangspunkt for besøg i byer som Urbino, Fossombrone, Grotte di Frasassi, m.v. Det var for os lidt kedeligt, at vi ikke kunne få vores måltider på gården. Ellers masser af ros til in-italia og Roberto.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map