Agriturismo i Piobbico i Marche

Agriturismo Ca' Licozzo

 
Agriturismo Ca' Licozzo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Ca' Licozzo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marche og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Ca' Licozzo ligger smukt oppe ad bjergskråningerne ca. 4 km fra Piobbico og ca. 12 km fra Urbania. Gården besidder 60 hektar jord dyrket med korn eller dækket med græsningsarealer og skove.

Selvom det er muligt at gå lange ture i bjergene med eller uden trøffeljægerne, vil de fleste sikkert vælge at blive på denne bakketop og nyde den fabelagtige udsigt, man har fra lejlighederne og fra svømmebassinet. I haven findes der udover svømmebassinet bl.a. pavillon, grill, legeplads for børn og rigtig god plads for de små til at afreagere, da gården ligger for enden af en lille stejl vej. Denne vej er heldigvis er asfalteret, så alle biler kan nå deroppe! I Piobbico finder man indkøbsmuligheder minder den nærmeste restaurant inden for en radius af 1 km.

Læs mere om Agriturismo Ca' Licozzo

Ægteparret Sonia og Roberto, som ejer og bestyrer dette landsted, arrangerer fællesaftener. Disse aftener foregår enten i gårdens store stue, hvor der også er fælles fjernsyn, i haven, på udflugter på jagt efter trøfler og svampe, smagning af de lokale bondske og robuste vine, destillerede likører og grappa samt aftener med lidt musik og mere til. I en lille forretning på stedet, er det i øvrigt muligt at købe delikatesser som skinke, pølse, vin m.v., som parret selv har fremstillet.

Lejlighederne er alle rummelige og hyggelige. De indeholder alle gode faciliteter, men møblementet er ikke fancy eller raffineret.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Ca' Licozzo

Skjul teksten
 
 
search map