Villa i Pesaro

Villa San Bartolo

 
Villa San Bartolo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa San Bartolo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pesaro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villaen ligger på en bakke over Colle San Bartolo-naturpark, og ca. 4 km. fra Pesaro og kysten. Nyd udsigten over både den uspolerede Marche-region og kysten sammen med din familie. Ikke mærkeligt, at den verdensberømte operasanger Luciano Pavarotti har valgt at bo i dette nabolag.

Få drømmen om den typiske, italienske villa opfyldt

Få en uforglemmelig ferieoplevelse i regionen Marche i en gammel, autentisk villa på 200 kvm. med en 100 kvm. stor driftsbygning, som er blevet renoveret til villa med privat bassin. Villa San Bartolo tilbyder din familie en masse frihed og en herlig, fortryllende udsigt, som strækker sig langt udover horisonten. Nyd den solfyldte have og udsigten over Middelhavet fra villaen. Drag nytte af den fine beliggenhed, hvor du kun har få minutters kørsel til både stranden og butikkerne i Pesaro.

Villaen er indrettet i klassisk stil

Her vil du lægge stor vægt på den fantastiske udsigt og det naturlige miljø omkring dig. Villaen er indrettet i klassisk stil, og er velegnet som feriebolig i denne landlige region. Den store indgangsport fører dig både til villaen og annekset på ejendommen.

På Villa San Bartolo kan du holde ferie med hele familien

Stueetagen har køkken, spisestue, stor stue med pejs, sofa, tv, bad (uden vindue) med vaskemaskine og trådløs internetforbindelse. På første etage er der 2 dobbelte soveværelser med aircondition, hvoraf et har eget bad. I et af soveværelserne finder du en hems med mulighed for en ekstra seng, bad med Velux-tagvinduer, bruser og badekar.

Annekset har 4 sengepladser

Midt i den 2000 kvm. store have ligger annekset. I stueetagen er der en køkkenkrog og en rummelig hems med dobbeltseng og dobbelt sovesofa. Stue med pejs, bad med badekar og bruser er placeret i kælderen.

Det uberørte landskab i Marche-regionen inviterer dig til Villa San Bartolo i havnebyen Pesaro til en familieferie fyldt med gode minder, oplevelser og en panoramisk beliggenhed.

Villaen på Villa San Bartolo

Villa San Bartolo inklusive anneks har 11 sengepladser

Stueetagen har køkken, spisestue, stor stue med pejs, sofa, tv, toilet (uden vindue) med vaskemaskine og trådløs internetforbindelse. I første etage er der 2 dobbelte soveværelser med aircondition, et af dem har eget bad. I et af soveværelserne er der også hems med mulighed for en ekstra seng, bad med Velus-tagvinduer, bruser og badekar. Midt i den 2000 kvm. store have ligger annekset. I stueetagen er der en køkkenkrog og en rummelig hems med dobbeltseng og dobbelt sovesofa. Stue med pejs, bad med badekar og bruser er placeret i kælderen.

 
 
search map