Hotel i Pesaro

Villa Cattani Stuart

Villa Cattani Stuart med Pesaro by og kysten i baggrunden
 
Villa Cattani Stuart er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Cattani Stuart er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pesaro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her får du en god fornemmelse for, at du har valgt rigtigt, hvis du leder efter et smagfuldt og stilfuldt landsted med haveanlæg og pool. Også afstandene er attraktive: blot 2½ km til Pesaros brede sandstrande og blot ca. 100 m til nærmeste restaurant, så I ikke behøver at tage bilen, når I skal ud og spise.

Hvor er vi?

Man føler, man er på landet. Men man bor faktisk i den lille landsby Trebbiantico, hvor der ligger et spisested La Vecchia Cantina (ca. 100 m fra hotellet). Ud over restauranten finder man i dette lille landsbysamfund blot en køn kirke. Adriaterhavskystens sandstrande ligger under 3 km væk og centrum af den større provinsby Pesaro ligger sølle 5 km væk. Ved vandet har hotellet en rabataftale med en lido. Der er naturligvis gratis parkering på hotellet.

Læs mere om Villa Cattani Stuart

Romantikken sniger sig ind ...

Villa Cattani Stuart er helt klart et romantisk frirum: Standarden er høj og omgivelserne dødromantiske - og det gælder både ude og inde. Den lille hage ved det romantisk set-up kan være bryllupsarrangementer - men hotellet lover fx, at swimmingpoolen ikke optages i disse tilfælde.

Pool og haveanlæg som man vil køre langt efter

Swimmingpoolen er hele opholdet værd. Den er anlagt i smukke, historiske rammer med vue ud over landskabet og kig til havet. Der er vandmassagefunktion i poolen og ved siden af finder man belejligt et omklædningsrum. I barokhaven tegnes billedet af de duftspredende citrontræer og ranke palmer - og til den anden side en olivenlund og en lille sø.

Indendørs

Så snart dørstærsklen betrædes, tager det servicemindede personale imod i det store receptionsområde. Her er der også internetpoint, elevator, info-point med turforslag og lounge med bar. I morgenmadssalen serveres maden som buffet - og kan indtages inde såvel som ude, hvis årstiden tillader det. Morgenmadspersonalet har også fokus på glutenfri produkter til allergikere. Ønsker man ikke at køre ud midt på dagen for at spise frokost, så kan man købe lette anretninger på hotellet.

Værelserne på Villa Cattani Stuart

Dobbeltværelse Business med fransk balkon

Disse 23 værelser er elegant indrettede og har alle fransk balkon (som man ikke kan gå ud på). Værelserne er indrettede med A/C, wi-fi, minibar, lcd sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Ekstra opredning er ikke mulig i disse værelser.

Dobbeltværelse Executive med balkon

Disse 4 værelser er elegant indrettede og har alle stor balkon med landskabsudsigt. Værelserne ligger på 3. sal og er indrettede med A/C, wi-fi, minibar, lcd sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Ekstra opredning er ikke mulig i disse værelser.

Junior Suite

Disse 8 værelser er elegant indrettede og 4 af dem har hjørnebalkon. Værelserne er indrettede med A/C, wi-fi, minibar, lcd sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. En ekstra opredning er mulig i fire af værelserne (ikke de fire med balkon).

Skjul teksten
 
 
search map