Villa i Pesaro

Casa Sajano

 
Casa Sajano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Sajano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pesaro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I kort afstand fra kysten og sandstrandene ligger Casa Sajano i bakkerne med havudsigt. Vi kunne næsten stoppe beskrivelsen her, og lade billederne tale for sig selv.

Du bor godt i Casa Sajano. Om du befinder dig i haven eller ved den 16 x 8 meter store private pool (eller bare kigger ud af vinduerne på første etages forside), så har du udsigt over havet, og udsigten gøres specielt smuk af bakkerne, der ligger mellem huset og kysten. I haven finder du naturligvis liggestole, parasoller, bord og stole samt grill.

Læs mere om Casa Sajano

Der er nu heller ikke noget galt med huset i sig selv. Det er velmøbleret og råder over alt, hvad du har brug for til et afslappende ophold: opvaskemaskine, vaskemaskine, satellit-tv med DVD-afspiller, internetadgang, barnestol, kaffemaskine osv. osv.

Villa med 8/10 sovepladser:
- Huset ligger i to etager. I stueetagen finder vi to opholdsstuer, en spisestue med pejs, separat køkken (fire blus, ovn, mikrobølgeovn, køleskab med frostboks og opvaskemaskine), badeværelse med bruser og toilet samt et vaskelokale med vaskemaskine, strygejern og -bræt. På første etage er der to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, en hems med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og toilet. Her er desuden et lille anneks bestående af stue med pejs og sovesofa til to personer, køkken og badeværelse med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map