Ferieboliger og hoteller i Pesaro

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Levende by

Pesaro er en skøn, levende by med brede, elegante gader og smukke renæssancepalæer. Det er også byen hvor den store operakomponist Rossini blev født (1792) og voksede op. Selvom den ikke er voldsomt stor (under 100.000 indbyggere), kan man her opleve noget der minder om storbystemning, dog uden at være generet af meget støj og kaos.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Stemningsfuldt centrum

Pesaro byder på et flot og stemningsfuldt centrum med med masser af forretninger, caféer og historiske monumenter. Byen giver dig bl.a. mulighed for at opleve Rossinis barndomshjem, der i dag er indrettet som museum, et interessant kunstmuseum (Musei Civici) med historiske værker af en række anerkendte lokale kunstnere, Det Arkæologiske Museum og flere kirker fra forskellige epoker. Hvert år i august afholdes 'Il Rossini Opera Festival', hvor man, som navnet antyder, kan nyde opførelsen af forskellige Rossini-værker.

Læs mere om Pesaro

Stranden

Pesaro er et udmærket udgangspunkt for de der ønsker at kombinere byferie med badeferie. Stranden i Pesaro er ganske fin og bred, og langs vandet er der et stort udbud af restauranter og caféer.

Skjul teksten
 
 
search map