Anmeldelser af Villaggio Taunus

 
Villaggio Taunus er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villaggio Taunus er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Numana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villaggio Taunus

Læs personlige anmeldelser af Villaggio Taunus som ligger i Marche. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villaggio Taunus. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kim og familie fra Hvalsø boede på Villaggio Taunus i Numana fra d. 1. til d. 8. august 2008.

Tak vi har haft en dejlig tur
Boligen i Numana, var slidt (både bolig og interiør - sengene....) rengøringen? Det så ud som om at de sidste par gange var sprunget over.
Personalet i receptionen var flinke, men svære at kommunikere med. Det betød at vi var dårlig informeret om stedet og de fordele vi havde på stranden mm.
Stranden var til vores overraskelse en sten strand, der var ca. 1 times kørsel i bil til nærmeste sandstrand.
I skrive:
"Marche er en meget smuk region i Centralitalien langs Adriaterhavskysten. Kyststrækningen byder på smukke sandstrande og imponerende klipper. Af uvisse årsager er Marche endnu ret ukendt blandt skandinaver, og det er virkelig en skam, eftersom regionen har næsten alt hvad hjertet kan begære: historiske seværdigheder, vidunderlig natur og et fabelagtigt køkken."
mvh Kim

In-Italia's kommentar

Hej Kim. Tak for din mail. Jeg svarer dig i stedet for Solveig, da jeg kender Marche som min egen bukselomme. Jeg er ked af at I ikke var tilfredse med lejlighedens standard. Vi påtænker at tjekke op på standarden dette sted snarligt. Med hensyn til strandene i regionen: Det er rigtigt at stranden i Numana er groft grus, som jeg personligt sætter pris på, men det er jo smag og behag. Mange steder i regionen finder man dog sandstrand, hvor kørte I hen for at finde den? Jeg antager at I kørte sydpå, i retning af Civitanova? Med venlig hilsen In-Italia Johanne Poulsen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Hanne og familien boede på Villaggio Taunus i Numana fra d. 25. juli til d. 1. august 2008.

Vi havde et dejligt ophold i Villa Taunus. Huset passede på beskrivelsen og lå i dejlige omgivelser og størrelsen passede fint til vores familie. Mht.
til rengøringsstandarden var den dog ikke ok. Der var fyldt med store spindelvæv overalt, og vi måtte derfor starte vores ophold med at fjerne omkring 30 større spindelvæv samt dets edderkopper. Det var bestemt ikke spindelvæv, der bliver skabt på kort tid.

Der var fint liv på "pladsen" om aftenen, hvad angår underholdning og de italienske værter var meget kreative og imødekommende. Dog var det et minus, at de talte MEGET dårligt engelsk. Vi har jo bl.a. en dreng på 9 år. Han er trods sin alder rimelig god til engelsk, men dette hjalp dog ikke meget, da det personale, der står for børneklubberne kun kan forbløffende lidt engelsk. Ligeledes foregik underholdningen om aftenen med megen morsom (tror jeg) talkshow-snak kun på italiensk. Det var mit indtryk, at den manglende sproglige kunnen ligeledes her var årsagen.

Der var i beskrivelsen ligeledes reklameret med tennis-, basket- og volleyballbaner. Af disse var kun 2 tennisbaner tilgængelige. Med en dreng, og en mand, der spiller meget basket var dette naturligvis en stor skuffelse. De havde set frem til den daglige træning og leg ved basketball-kurven.

Men som sagt, vi havde et dejligt ophold og det er bestemt ikke sidste gang, vi vælger at benytte In-Italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Claus og familie fra Lyngby boede på Villaggio Taunus i Numana fra d. 18. juli til d. 1. august 2008.

Taunus var et super godt sted - vi fik en rigtig god villa med god beliggenhed og fint udstyr, bla. parabol TV - dog kan man ikke kalde "sofaen" i stuen for en seng -"sofaen bestod af 3 enkelt sektioner, heldigvis var vi kun 5 personer i en kort periode så problemet var ikke så stort!!
Generelt har vi været meget glade for vores ophold og kan klart anbefale både In-Italia og Taunus

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
Henrik og familien fra Brønshøj boede på Villaggio Taunus i Numana fra d. 11. til d. 18. juli 2008.

Det var helt fantastisk....vi var så heldige, da vi ankom kunne vi vælge mellem 2 huse, hvor det vi valgte, havde egen stort svømmepool ( 10x30 meter )
Eneste lille problem var, at de næsten ikke kunne snakke andet end italiensk også når vi var ude at spise....men det var nu meget sjovt.
Glæder mig til næste sommer, hvor vi nok finder et nyt sted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Lars og familien boede på Villaggio Taunus i Numana fra d. 4. til d. 11. august 2007.

Turen til Numana var rigtig fin.
Vi fik en super lejlighed som jeg tror var meget større end beregnet, 3 værelser, stue, spisestue samt køkken og ikke mindst 3 dejlige terrasser.

Byen er en lille, men hyggelig, dog svært at finde parkeringspladser, så det kan helt klart anbefales, at benytte parkeringspladsen i udkanten af byen. Ellers er det primært badeferie, stedet kan byde på, dog med mindre hyggelige italienske småbyer rundt omkring.

Jeg kan også varmt anbefale Jer, hvis I ikke allerede har, byen Senigalia, som ligger lidt nord for Ancona, byen er lidt større og dermed er der også et større udbud af restauranter osv.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Uffe og familie fra Nakskov boede på Villaggio Taunus i Numana fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Vores tur til Numana har været en fornøjelse. Vi - min kone og to piger tog af sted den 13. juli 2007 og havde en overnatning i Østrig. Vi havde bestilt turen sammen med min søster og hendes familie og havde begge bestilt lejlighed T213. Vi ønskede en lejlighed, gerne i nærheden af hinanden. Turen derned gik fint, men pga kø mm. blev vi noget forsinket og ankom først til receptionen kl. ca. 20.00. Vi havde inden da kontaktet kontoret i København som ville være behjælpelige, hvis det gav os problemer med indkvartering. I restauranten blev vi mødt af en venlig tjener, som kunne vise os hen til en medhjælper, som også bookede os ind. Han viste os vej til vores lejlighed, og noget overraskede var vi alle, da vi havde fået en lejlighed lige ved siden af min søster, super. I øvrigt viste det sig at være vores overbo som viste os hen til lejligheden. Vældig sød mand. Selve lejligheden var ok. God beliggenhed, dog lidt langt væk fra poolen, syntes vores børn. De nyd at være ved poolen, særlig om eftermiddagen, når der var underholdning. Vi havde ingen store forventninger til selve området. Det var stort og der gik lige et par dage inden vi kunne finde nogenlunde vej fx. til poolen, supermarkedet og stranden. Vi var flere gange ude at spise. Det var altid spændende at se hvad vi nu fik at spise, for det var meget få tjenere, som kunne tale engelsk. Vi kunne godt have brugt, at menukortet også var på engelsk. Det er et meget hyggeligt område, og de lokale er meget venlige. Vi havde kun 1 uge, hvilket var passede for områdets størrelse. Vi har fået god behandling fra In-Italia, har løbende fået information om turen, så derfor er vi ikke nervøse for at gøre brug af jeres tilbud en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 Næste side
 
search map