Feriebolig i Numana i Marche

Villaggio Taunus

 
Villaggio Taunus er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villaggio Taunus er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Numana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villaggio Taunus ligger på Le Marches karakteristiske grønne bakker, 2 km fra stranden i Numana, hvor man finder et utal af restauranter, caféer og barer.

Der er tale om en ganske stor ’landsby’, bestående af ca. 500 huse/lejligheder, fordelt over et 60 hektar stort område. Landsbyen blev grundlagt i begyndelsen af 1960’erne, og der bliver løbende opført nye huse og lejligheder, alle i samme pæne stil: mindre hvide huse med røde tage, omgivet af masser af grønt. Der er udsyn til havet fra de fleste huse/lejligheder.

Læs mere om Villaggio Taunus

På Taunus findes der rigtig gode faciliteter, og landsbyen er bestemt velegnet til familier. Der er pool med børnebassin, underholdning for børnene på scenen ved poolen, restaurant der er åben til alle måltider, ligeledes ved poolen, tennisbane, bordtennis, fodboldbane, internet point, cykeludlejning, vaskeri samt supermarked (åbent 1.06 – 31.08).

Der er kun 2 km fra landsbyen til Le Marches eneste golfklub, Conero Golf Club, hvor landsbyens gæster får 30 % rabat. Hvert kvarter i dagtimerne (01-07 til 05-09) er der et lille tog/ en minibus, der kører mellem landsbyen og Taunus’ private strand.

Alle huse/lejligheder har udendørs grill og terrasse eller have. Priserne inkluderer garage/parkeringsplads, forbrug af vand, lys, gas, håndklæder og sengetøj, slutrengøring samt Taunus-kort, som (06-06 til 05-09) giver adgang til følgende: velkomstdrink, svømmebassin, miniclub (4-8 år), maxiclub (9-13 år), juniorclub (14-18 år), fælles kurser i tennis, svømning, bueskydning, gymnastik, aerobics, vandgymnastik, 2 stk. liggestole samt en parasol pr. husstand, kurser i windsurf og sejlsport.

Skjul teksten
 
 
search map