Anmeldelser af Valcastagno Relais & Residence

 
Valcastagno Relais & Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Valcastagno Relais & Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Numana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Valcastagno Relais & Residence

Læs personlige anmeldelser af Valcastagno Relais & Residence som ligger i Marche. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Valcastagno Relais & Residence. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Bo og familie fra Svendborg boede på Valcastagno Relais & Residence i Numana fra d. 29. juli til d. 5. august 2006.

Vi har været meget tilfredse med turens forløb. Det var et dejligt, smukt og fredfyldt sted at bo. Vores børn studsede ganske vist over at skulle bo 'på landet', men da de fik kigget ned over vandet, som jo heldigvis ikke lå langt borte, var skepsis gjort til skamme. Det virkede velorganiseret og der var ingen problemer overhovedet. Numana er en lille perle, som specielt om aftenen er fyldt med charme og idyl. Fyldt med ferieliv af den behagelige slags. Gode spisemuligheder eller blot et pragtfyldt sted at nyde sin senaften-is.

Vi afprøvede alle strande i området. Selv om der skulle arbejdes lidt med bakkerne ved nogle af dem, så er der strand for enhver smag. Tog en tur nord for Ancona (Senigalia), hvor stranden bestod af det fineste sand og med gode bølger. Det supplerede de øvrige strande fint. Det kan anbefales at bruge en aftentur til besøg i Loreto og en eftermiddag til Frasassi-grotterne. Og så i øvrigt køre en tur rundt i området og få et indblik i Marches natur og småbyer.

Vi gjorde en dagtur til Firenze. Fordi de to største børn er kunstinteresseret. En lang tur ganske vist, men den faldt vist godt ud alligevel - og det kan altså lade sig gøre, hvis man er til det... Så alt i alt en tilfredsstillende tur, - og tak til jer som arrangører.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn

Kirsten og familie fra Kirke Hyllinge boede på Il Granaio di Valcastagno fra den 28. juni til den 12. juli 2003. Hun var meget positivt om opholdet, men da hun ikke ville have, at alt for mange andre danskere skulle opdage stedet, ville hun ikke have, at vi offentliggjorde det. Vi forstår hende godt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2003
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map