Hotel i Numana i Marche

Hotel Valcastagno

 
Hotel Valcastagno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Valcastagno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Numana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Valcastagno er et smukt og stemningsfuldt hotel, opkaldt efter den typiske lokale flora - navnet betyder nemlig "huset i kastanjedalen". Her bor du i dejlige, rolige omgivelser, kun ca. 3 km fra Sirolos og Numanas skønne strande. Det er både muligt at benytte den offentlige strand, eller at nyde godt af parasoller og liggestole på betalingsstrandene.

Hotellet ligger helt fantastisk i Conero-naturreservatet, fyldt med maleriske panoramaer og dejlige strande mellem de imponerende hvide klipper i Sirolo. På gården, hvor der også findes lejligheder, produceres den gode Rosso Conero vin og olivenolie af høj kvalitet.

Læs mere om Hotel Valcastagno

Få minutter i bil fra gården findes der hesteridning, sejlskole, Conero Golf Club med en bane på 27 huller, pool og tennisbane. Trekking-entusiaster vil nyde gåture ad Conero-bjergets stier.
Fra gården arrangeres hver dag i sommersæsonen udflugter med gummibåd til de smukkeste strande langs Conerokysten og til de karakteristiske klipper kaldet "le due sorelle" (de to søstre). Prisen for udflugten, som varer ca. 3-4 timer, er 8 euro (ca. 60,- kr.) pr. person. Spørg på stedet for tiderne.

Hotellets 8 værelser er alle smukt og stilfuldt møbleret og udstyret med telefon, fjernsyn, minibar, pengeskab og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map