Hotel i Numana i Marche

Hotel Valcastagno

 
Hotel Valcastagno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Valcastagno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Numana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Valcastagno er et smukt og stemningsfuldt hotel, opkaldt efter den typiske lokale flora - navnet betyder nemlig "huset i kastanjedalen". Her bor du i dejlige, rolige omgivelser, kun ca. 3 km fra Sirolos og Numanas skønne strande. Det er både muligt at benytte den offentlige strand, eller at nyde godt af parasoller og liggestole på betalingsstrandene.

Hotellet ligger helt fantastisk i Conero-naturreservatet, fyldt med maleriske panoramaer og dejlige strande mellem de imponerende hvide klipper i Sirolo. På gården, hvor der også findes lejligheder, produceres den gode Rosso Conero vin og olivenolie af høj kvalitet.

Læs mere om Hotel Valcastagno

Få minutter i bil fra gården findes der hesteridning, sejlskole, Conero Golf Club med en bane på 27 huller, pool og tennisbane. Trekking-entusiaster vil nyde gåture ad Conero-bjergets stier.
Fra gården arrangeres hver dag i sommersæsonen udflugter med gummibåd til de smukkeste strande langs Conerokysten og til de karakteristiske klipper kaldet "le due sorelle" (de to søstre). Prisen for udflugten, som varer ca. 3-4 timer, er 8 euro (ca. 60,- kr.) pr. person. Spørg på stedet for tiderne.

Hotellets 8 værelser er alle smukt og stilfuldt møbleret og udstyret med telefon, fjernsyn, minibar, pengeskab og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populært i Marche

search map