Hotel i Numana i Marche

Hotel Scogliera

 
Hotel Scogliera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Scogliera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Numana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet ligger lige ud til den gamle, hyggelige havn i Numana, hvor man finder et utal af restauranter, caféer og barer. Det blev bygget i 1968, og er efterfølgende blevet moderniseret, så det i dag fremstår som et pænt, moderne hotel.

Hotellets restaurant byder på traditionelle egnsretter, med hovedvægt på fisk. Morgenmaden (buffet) serveres på hotellets terrasse, hvorfra man kan nyde udsigten over Adriaterhavet.

Læs mere om Hotel Scogliera

Hotellet har sin egen private strand ca. 300 meters gang derfra. Foran hotellet, lige ud til vandet, er der pool og separat børnepool. Der er ligeledes privat parkering til hotellets gæster. Der er desuden kun 10 minutters gang til Numanas gamle, hyggelige centrum. Her finder man små forretninger, restauranter, iscaféer og barer.

Hotellet råder over i alt 36 værelser, alle med badeværelse, hårtørrer, aircondition, minibar, satellitfjernsyn, pengeskab samt bad og toilet. Nogle værelser har ligeledes balkon og havudsigt. Der er elevator på hotellet.

Skjul teksten
 
 
search map