Ferieboliger og hoteller i Numana

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Numana ligger i et af de mest idylliske og kønne områder ved Adriaterhavskysten. Fra den gamle Piazza Nova kan man nyde udsigten ud over kyststrækningen fra det smukke kalkstensbjerg Monte Conero og sydover mod Marcelli di Numana og Porto Recanati.

Byen består af to dele, Numana Alta og Numana Bassa. Numana Alta er den gamle bydel, den ligger højt, og er en idyllisk oplevelse med sine hvide limstenshuse og smalle gader med blomsterkasser. Numana Bassa er yngre, og det er her man finder turistområdet med den fine strand, restauranter, caféer, liggestole og parasoller.

Længere mod syd ligger Marcelli, et område med et livligt natteliv, og lige nord for Numana finder du den charmerende badeby Sirolo, der bestemt er et besøg værd. Numana er en alletiders blanding af nyt og gammelt, og byder i sig selv på mange former for ferieoplevelser. Har man lyst til at se sig lidt omkring i området (og dette er meget anbefalelsesværdigt), foreslår vi at man ser nærmere på de mange, charmerende middelalderbyer inde i landet, f.eks. Osimo, Offagna, Castelfidardo og Recanati. Et andet udflugtsmål kunne være pilgrimsbyen Loreto, ca. 10 km inde i landet.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map