Hotel i Monterado i Marche

Castello di Monterado

Suite del Principe Suite del Principe Suite del Principe Terrasse til Suite del Principe Terrasse til Suite del Principe Suite del Principe Suite del Principe Suite del Principe
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Forkæl dig selv med et ophold på Castello di Monterado, hvor du kan tage på opdagelse i et område, meget få turister oplever, og hvor tiden har stået stille i rigtig lang tid. Borgen blev bygget på fundamenterne af et kloster fra ca. år 1.000. De ældste kilder, der omtaler byen, går helt tilbage til 1267. Borgen skyldes arkitekten Vanvitelli, som også står bag Trevifontænen og kirken San Giovanni in Laterano i Rom samt det kongelige slot i Caserta nord for Napoli.

Harmoni og stemning i borgens majestætiske saloner

Det er et privilegium at få mulighed for at bo på en borg som denne og at opleve Orlando som vært. Hans familiehistorie rummer en masse minder og værker, som han passer på med omhyggelig hengivenhed. Orlando har accepteret sin skæbne som værge for de kunstværker, som gæsterne kan nyde og beundre. De gamle gange er lyse og brede, og der er udsigt mod den indre gårdsplads, mens der fra saloner og værelser er udsigt mod det omkringliggende landskab. Den store sal, hvor der serveres morgenmad, er rigt udsmykket med freskomalerier. Musiksalonen er placeret på borgens bastioner og har udsigt over Cesano-dalen og helt ud til havet, som du kan skimte i horisonten på klare dage. Hyg dig i billard-salonen eller i biblioteket, der begge byder på mere end billard og bøger.

Solbadning og badning lige ved borgen

I slottets frodige park har Orlando indrettet en af de flotteste swimmingpools, vi længe har set. Du vil have svært at vælge, hvilken udsigt der er den smukkeste, den mod borgen eller den mod dalen og havet. Spørg gerne Orlando om de mange planter, urter og frugttræer, som er plantet rundt omkring. De gør også, at du altid kan nyde duften af blomster og frisk frugt. Vi vil gøre opærksom på, at dette paradis også tiltrækker bryllupsarrangementer, så derfor kan det forekomme, især i weekenderne, at poolen er reserveret til et bryllup i nogle timer (helt op til en halv dag). Her kan gæsterne nyde en aperitif, mens brudeparret lader sig forevige - inden frokost eller middag finder sted i en af slottets saloner.

Borgens køkken og byen mad

Borgens køkken benyttes udelukkende af Orlandos familie, og det stammer helt tilbage til 1800-tallet. Du kan godt få lov til at kigge ind og se, hordan man lavede mad dengang - men dette køkken er ikke godkendt til nutidens regler for restaurationsdrift. På den nærliggende Piazza Gramsci ligger den lille Tavernetta sull'Aia, der baserer sin madlavning på lokaltproducerede råvarer. Her tilberedes de århundrede gamle opkskrifter, med behørig hensyntagen til årstidens udbud af frugt og grønt. Glæd dig til den hjemmelavede pasta med fyld (som ravioli og tortelli) og de traditionelle pastatyper som passatelli, tagliatelle og gnocchi; og smag det lokale charcuterie og de traditionelle oste på hjemmelavede piadina (en slags tyndt brød fremstillet med mel og svinefedt uden gær). Alt efter årstiden kan du vælge mellem kødretter baseret på økologisk opdræt i området. Restauranten er åben hver dag fra maj til september - men holder lukket om tirsdagen resten af året. Spørg Orlando om råd til andre gode spisesteder nær byen og i omegnen. Han vil forsøge at matche dine kulinariske drømme med de bedste husmødre og kokke i området.

Værelser med stemning og højt til loftet


Borgens værelser er alle forskellige, fordi Orlando har forsøgt at bevare den originale indretning i så mange værelser som muligt. Hvert værelse har derfor sin egen farveskala og sit eget stofvalg, så derfor er det svært at love en bestemt stil. Der er højt til loftet og værelserne har wi-fi, aircondition, satellit-tv, værdiboks og minibar samt - naturligvis - privat bad med toilet og bruser eller karbad.
Orlando har inddelt værelserne i to forskellige kategorier: superiorværelser og suiter. Superiorværelserne er alle så store (ca. 25 m²) at der kan være en ekstra seng på værelset. Suiterne består af to separate rum og er dobbelt så store - eller endnu større. Her kan der bo op til 3 personer og en baby, så selv en familie med børn kan prøve at lege slotsherrer under ferien.

Luksus på Castello di Monterado

Her bor du i en rigtigt hjem. Et smukt, smagfuldt og pragtfuldt indrettet hjem med en rigtig god og familiær atmosfære. Hvis alle andre end Orlando ejede dette sted, så var borgen sikket blevet omdannet til et luksushotel med en masse stjerner og eksorbitante priser. Orlando har valgt at bevare slottet som et overnatningssted, hvor de fleste vil have råd til at tilbringe nogle dage og efterfølgende rejse derfra med en unik oplevelse. Her er der ingen tjenere som bærer dine kufferter og ej heller en dørmand, som står klar til at åbne døren for dig. Men glæd dig til at møde en mild mand og hans familie, og til at opleve den luksus det er at vågne op på en slot, som også er et rigtigt familiehjem.

Læs om værelserne på Castello di Monterado

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Castello di Monterado

Læs personlige anmeldelser af Castello di Monterado som ligger i Marche. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Castello di Monterado. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Castello di Monterado

Et flot ophold

Fantastisk sted med smuk udsigt og god morgenmad.Hyggelig restaurant ligger lige ved hotellet.

Læs mere

Fantastisk ferie

Min mand og jeg tilbragte en god uge på Castello di Monterado i Le Marche i Italien. Rejsen inkl. fly, bil og hotel var booket gennem Initalia. Jeg havde bedt om at komme et mere lokalt sted hen i Italien uden alt for mange turister og jeg må indrømme at Initalia indfriede alle vores forventninger. Vi boede på et smukt, rustikt gammelt slot med de sødeste og mest imødekommende værtsfolk. Der var betagende smukt og hele pool-området var top-lækkert. Også landskabet omkring os og de steder vi besøgte undervejs var enestående smukke og slet ikke 'overrendte'. Alt i alt en super dejligt og god rejseoplevelse. Initalia var dygtige til at forstå vores ønsker og meget omhyggelige med al rejsedokumentation opfølgning med videre.

Læs mere

Storslået oplevelse

Et ualmindeligt smukt slot og en fantastisk venlig modtagelse fra Orlando

Læs mere
 
search map