Agriturismo i Montemaggiore al Metauro i Marche

Valle del Metauro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Alle årstider egner sig til en familieferie i midten af regionen Marche. Den dejlige bondegård Valle del Metauro ligger 197 meter over havet tæt på byen Urbino (25 km) og adriaterhavskysten (40 km til Rimini). Her er der ubegrænsede muligheder, og du kan forvente en dejlig ferie.

Her venter dig sand luksus

Det er altid dejligt at omgive sig med smukke ting og samtidig nyde det enkle liv, som f.eks. en fascinerende udsigt over et trøffellandskab, velplejede grønne omgivelser, en dejlig afslappende pool og god lokal mad. Dertil kan du lægge en imponerende solnedgang, som akkompagneres af "musikken" fra naturen. Her modtages du af en sand oase af fred og velvære.

Du er omgivet af naturen og den atmosfære som gården naturligt byder på. Træbjælkerne formidler en særlig varme, ikke mindst fordi renoveringen af lejlighederne er udført med tanke for både komfort og autensitet, og hvor det har været muligt, er det originale bevaret. Hele området emmer af charme og atmosfære, hvor den lokale landsbytradition respekteres, og man har benyttet naturens materialer, bl.a. træbjælker og smedejern.

Læs mere om Valle del Metauro

Nyd de dejlige sommeraftener

Da du befinder dig tæt på naturen, er det oplagt, at nyde de skønne sommeraftener i haven, og fremfor alt den dejlige brise som kommer fra de toscanske bjerge. Det er netop denne fred, som gæsterne sætter så stor pris på, og du kan se frem til stille og milde nætter, hvor du vågner op til fuglesang.

'In-house restaurant' med hjemmelavet mad

Valle del Metauros restaurant har et dejligt afslappet miljø, selv om den er åben for publikum udefra. Det er helt almindeligt at gårde med restaurant er åbne for andre end stedets gæster, og det er samtidig et godt tegn, for det betyder som oftest, at maden er god. Så slå dig ned og nyd den veltillavede mad og de gode smage fra det lokale køkken. Du vil blive overrasket over, hvor meget den friske luft stimulerer din appetit, ikke mindst om sommeren, hvor du kan spise udendørs.

Lær den mangfoldige region Le Marche at kende

Le Marche adskiller sig fra mængden, og er et område som har meget at tilbyde. Historiske byer, fortryllende bjerglandskaber og herlige badebyer er blot noget af det, du kan forvente dig af regionen. Hvis du vil undgå masseturismen, bør du helt bestemt udforske denne region. Du kan besøge grotterne i Frasassi, som ligger ca. 58 km fra stedet i provinsen Ancona. De underjordiske grotter er en del af Marche Regional Natural Park. Det vigtigste turistmål i Marche, og som lokker hele Europa, er badebyen Senigalia ca. 33 km væk. Senigallia har været kendt for sin berømte strand siden 1997, hvor den blev tildelt det blå flag - et særligt kvalitetsstempel - for sin badevandskvalitet. Desuden bør du besøge middelalderbyen Macerata (117 km), havnebyen Ancona (73 km), SPA-byen Pesaro med det historiske centrum (40 km) og meget, meget mere.

Autentiske og bekvemme lejligheder

Der er i alt 12 lejligheder (8 toværeseslejligheder og 4 treværelseslejligheder) som alle har blomsternavne. Alle lejligheder har egen indgang og privat have. Desuden har de alle aircondition, satellit TV og adgang til trådløst internet. Der er en fælles vaskemaskine til rådighed. Hvis du er en lille familie eller rejser som par, bør der være tilstrækkeligt med plads i toværelseslejligheden med 2/4 senge. Hvis du rejser med mere end to børn eller bare vil have det mere bekvemt, uden at nogen skal sove i opholdsrummet, anbefaler vi de store lejligheder. Der er parkering på stedet.

Lejlighederne på Valle del Metauro

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

-

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser

-

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Borgo della Spiga

Cingoli, Marche

Fattoria degli Usignoli

Reggello, Toscana

Anbefalinger til dig

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Marche

search map