Agriturismo i Montemaggiore al Metauro i Marche

Valle del Metauro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Alle årstider egner sig til en familieferie i regionen Marche. Valle del Metauro ligger 197 meter over havet kort fra renaissancebyen Urbino (25 km) og adriaterhavskysten (18 km fra stranden, ca. 40 km til Rimini). Her er der ubegrænsede muligheder for udflugter, og du kan forvente en dejlig ferie.

Her venter dig sand luksus

Dit ophold på Valle del Metaruro akkompagneres af "musikken" fra naturen. Det er dejligt at nyde det enkle liv, de velplejede grønne omgivelser og den dejlige afslappende pool. Dertil kan du lægge den gode lokal madlavning, der serveres af din vært Denis på restauranten, som er åben til morgenmad, frokost og aftensmad. Her modtages du af en sand oase af fred og velvære.

Ferielejlighederne er enten to- eller treværelseslejligheder og de ligger alle i stueetagen. Træbjælkerne formidler en særlig varme, ikke mindst fordi lejlighederne er udført med tanke for både komfort og autenticitet.

Læs mere om Valle del Metauro

Nyd de dejlige sommeraftener

Da du befinder dig tæt på naturen, er det oplagt, at nyde de skønne sommeraftener i haven, og fremfor alt den dejlige brise som kommer fra havet. Det er netop denne fred, som gæsterne sætter så stor pris på, og du kan se frem til stille og milde nætter, hvor du vågner op til fuglesang.

'In-house restaurant' med hjemmelavet mad

Valle del Metauros restaurant har et dejligt afslappet miljø, selv om den er åben for publikum udefra. Det er helt almindeligt at gårde med restaurant er åbne for andre end stedets gæster, og det er samtidig et godt tegn, for det betyder som oftest, at maden er god. Så slå dig ned og nyd den veltillavede mad og de gode smage fra det lokale køkken. Du vil blive overrasket over, hvor meget den friske luft stimulerer din appetit, ikke mindst om sommeren, hvor du kan spise udendørs.

Lær den mangfoldige region Le Marche at kende

Le Marche adskiller sig fra mængden, og er et område som har meget at tilbyde. Historiske byer, fortryllende bjerglandskaber og herlige badebyer er blot noget af det, du kan forvente dig af regionen. Hvis du vil undgå masseturismen, bør du helt bestemt udforske denne region. Du kan besøge grotterne i Frasassi, som ligger ca. 58 km fra stedet i provinsen Ancona. De underjordiske grotter er en del af Marche Regional Natural Park. Det vigtigste turistmål i Marche, og som lokker hele Europa, er badebyen Senigalia ca. 33 km væk. Senigallia har været kendt for sin berømte strand siden 1997, hvor den blev tildelt det blå flag - et særligt kvalitetsstempel - for sin badevandskvalitet. Desuden bør du besøge middelalderbyen Macerata (117 km), havnebyen Ancona (73 km), SPA-byen Pesaro med det historiske centrum (40 km) og meget, meget mere.

Autentiske og bekvemme lejligheder

Der er i alt 12 lejligheder (8 toværeseslejligheder og 4 treværelseslejligheder) som alle har blomsternavne. Alle lejligheder har egen indgang og privat have. Desuden har de alle aircondition, satellit TV og adgang til trådløst internet. Der er en fælles vaskemaskine til rådighed. Hvis du er en lille familie eller rejser som par, bør der være tilstrækkeligt med plads i toværelseslejligheden med 2/4 senge. Hvis du rejser med mere end to børn eller bare vil have det mere bekvemt, uden at nogen skal sove i opholdsrummet, anbefaler vi de store lejligheder. Der er parkering på stedet.

Læs om lejlighederne på Valle del Metauro

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Valle del Metauro

Læs personlige anmeldelser af Valle del Metauro som ligger i Marche. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Valle del Metauro. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

et super dejligt ophold

Vi ankom 1 time for tidligt, men blev alligevel budt velkommen og anvist vores lejlighed.
Et fantastisk dejligt sted.. Alle kan kun glæde sig til at komme der.
sød og venlige mennesker, fantastisk rent og pænt overalt.
Græsset og bede perfekte.
Poolen langt over middel, fantastisk.
Den lille restaurant solgte fine retter, og så fik vi da en overraskelse, da morgenmaden var med i prisen. Hvor skønt.
Behold det samarbejde. Tak

Læs mere
 
search map