Anmeldelser af Agriturismo La Campana

 
Agriturismo La Campana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo La Campana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montefiore dell'Aso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo La Campana

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo La Campana som ligger i Marche. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo La Campana. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Smuk pool og uforglemmelige desserter

Vi havde nogle dejlige dage på det utroligt smukke La Campana, det perfekte feriested til den kræsne æstetiker, som værdsætter billedskønne omgivelser. Både værelser og fællesarealer er elegant indrettede, og poolen er virkelig pittoresk. Vi nød opholdet i fulde drag, og nu, hvor vi er hjemme igen, er vi i gang med at prøve at lave noget af det fantastiske mad, vi spiste i restauranten på La Campana. Især stedets desserter er helt uforglemmelige!! Stedets relativt mange ejere bor også på La Campana og bruger selv faciliteterne, og det skal man være opmærksom på.

Agriturismo La Campana
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo La Campana
Værelse med balkon
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2016
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Absolut dejligt sted

Vi nød virkelig vores ophold på La Campana. Værelset vi havde (med lille separat terrasse) var rummeligt og rent, omgivelserne virkelig charmerende og velholdte og udsigten fantastisk. Alt bidrog til at gøre opholdet til en stor nydelse! Eneste anke er, at da vi gerne spiser hvor vi bor, var udvalget ikke tilstrækkeligt til en uges ophold og ikke specielt spændende. Morgenmaden absolut fin. Stedet fungerer som et "kollektiv", hvor flere familier både arbejder og lever. Alt bar tydeligt præg af den glæde og stolthed, alle følte for stedet.

Anbefaling til kommende gæster

Gode muligheder for at besøge de mange spændende små byer i oplandet samt vandreture. Særlig en tur til Urbs Salvia ved Abbadia di Fiastra var en fin oplevelse.

Agriturismo La Campana
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo La Campana
Værelse med balkon
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map