Agriturismo i Montefiore dell'Aso i Marche

Agriturismo La Campana

 
Agriturismo La Campana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo La Campana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montefiore dell'Aso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Familiedrevet agriturismo beliggende på et udsigspunkt uden for Montefiore dell'Aso. Ved gården er der en flot pool, tennisbane og restaurant samt en række værelser med eget bad og balkon eller terrasse.

Nyd restaurantens specialiteter

La Campana har udviklet sig til en smuk agriturismo, da den gæstfrie ejerfamilie måtte gøre op med de gamle bondehuse, der stod tomme. De valgte at indrette bygningerne til turismeformål, og der blev anlagt en flot pool i den del af haven, der har den bedste udsigt. I den bygning, der ligger tættest på bassinet, ligger stedets egen restaurant, der serverer Marche's gode og solide specialiteter.

Læs mere om Agriturismo La Campana

Aktiviteter for enhver smag

Ud over pool finder man her tennisbane og en legeplads for børn, der ellers kan løbe frit og lege ufortrødent på ejendommen. Vil man nyde landskabet på pedalerne, så er der også mulighed for et leje cykler. På gården produceres olivenolie, nødder og frugt, der også benyttes til at lave marmelader. Ejerens datter har specialiseret sig i tekstiler og hvis man ønsker det, afholdes der kurser i benyttelse af naturlige farver til farvning af stof.

Eget møbleret udeområde

Værelserne er alle lidt forskellige fra hinanden, da de er indrettede i de gamle bondehuse og således er indrettede alt efter den plads og de muligheder der var ved renovering af dem. Fælles for dem alle er, at de er udstyrede med køleskab, fjernsyn og eget badeværelse med toilet og bruser eller karbad. Hvert værelse råder over eget udendørsareal, sommetider overdækket, og altid møbleret med bord og stole.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo La Campana

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo La Campana som ligger i Marche. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo La Campana. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Agriturismo La Campana

Smuk pool og uforglemmelige desserter

Vi havde nogle dejlige dage på det utroligt smukke La Campana, det perfekte feriested til den kræsne æstetiker, som værdsætter billedskønne omgivelser. Både værelser og fællesarealer er elegant indrettede, og poolen er virkelig pittoresk. Vi nød opholdet i fulde drag, og nu, hvor vi er hjemme igen, er vi i gang med at prøve at lave noget af det fantastiske mad, vi spiste i restauranten på La Campana. Især stedets desserter er helt uforglemmelige!! Stedets relativt mange ejere bor også på La Campana og bruger selv faciliteterne, og det skal man være opmærksom på.

Læs mere

Absolut dejligt sted

Vi nød virkelig vores ophold på La Campana. Værelset vi havde (med lille separat terrasse) var rummeligt og rent, omgivelserne virkelig charmerende og velholdte og udsigten fantastisk. Alt bidrog til at gøre opholdet til en stor nydelse! Eneste anke er, at da vi gerne spiser hvor vi bor, var udvalget ikke tilstrækkeligt til en uges ophold og ikke specielt spændende. Morgenmaden absolut fin. Stedet fungerer som et "kollektiv", hvor flere familier både arbejder og lever. Alt bar tydeligt præg af den glæde og stolthed, alle følte for stedet.

Læs mere
 
search map