Agriturismo i Montefiore dell'Aso i Marche

Agriturismo La Campana

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Familiedrevet agriturismo beliggende på et udsigspunkt uden for Montefiore dell'Aso. Ved gården er der en flot pool, tennisbane og restaurant samt en række værelser med eget bad og balkon eller terrasse.

Nyd restaurantens specialiteter

La Campana har udviklet sig til en smuk agriturismo, da den gæstfrie ejerfamilie måtte gøre op med de gamle bondehuse, der stod tomme. De valgte at indrette bygningerne til turismeformål, og der blev anlagt en flot pool i den del af haven, der har den bedste udsigt. I den bygning, der ligger tættest på bassinet, ligger stedets egen restaurant, der serverer Marche's gode og solide specialiteter.

Aktiviteter for enhver smag

Ud over pool finder man her tennisbane og en legeplads for børn, der ellers kan løbe frit og lege ufortrødent på ejendommen. Vil man nyde landskabet på pedalerne, så er der også mulighed for et leje cykler. På gården produceres olivenolie, nødder og frugt, der også benyttes til at lave marmelader. Ejerens datter har specialiseret sig i tekstiler og hvis man ønsker det, afholdes der kurser i benyttelse af naturlige farver til farvning af stof.

Eget møbleret udeområde

Værelserne er alle lidt forskellige fra hinanden, da de er indrettede i de gamle bondehuse og således er indrettede alt efter den plads og de muligheder der var ved renovering af dem. Fælles for dem alle er, at de er udstyrede med køleskab, fjernsyn og eget badeværelse med toilet og bruser eller karbad. Hvert værelse råder over eget udendørsareal, sommetider overdækket, og altid møbleret med bord og stole.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Agriturismo Le Magnolie

Loreto Aprutino, Abruzzo

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

Anbefalinger til dig

Casale Il Tiglio

Mergo, Marche

Hotel Emilia

Portonovo, Marche

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido, Abruzzo

Populært i Marche

search map