Agriturismo i Montefiore dell'Aso i Marche

Agriturismo La Campana

 
Agriturismo La Campana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo La Campana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montefiore dell'Aso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Familiedrevet agriturismo beliggende på et udsigspunkt uden for Montefiore dell'Aso. Ved gården er der en flot pool, tennisbane og restaurant samt en række værelser med eget bad og balkon eller terrasse.

Nyd restaurantens specialiteter

La Campana har udviklet sig til en smuk agriturismo, da den gæstfrie ejerfamilie måtte gøre op med de gamle bondehuse, der stod tomme. De valgte at indrette bygningerne til turismeformål, og der blev anlagt en flot pool i den del af haven, der har den bedste udsigt. I den bygning, der ligger tættest på bassinet, ligger stedets egen restaurant, der serverer Marche's gode og solide specialiteter.

Læs mere om Agriturismo La Campana

Aktiviteter for enhver smag

Ud over pool finder man her tennisbane og en legeplads for børn, der ellers kan løbe frit og lege ufortrødent på ejendommen. Vil man nyde landskabet på pedalerne, så er der også mulighed for et leje cykler. På gården produceres olivenolie, nødder og frugt, der også benyttes til at lave marmelader. Ejerens datter har specialiseret sig i tekstiler og hvis man ønsker det, afholdes der kurser i benyttelse af naturlige farver til farvning af stof.

Eget møbleret udeområde

Værelserne er alle lidt forskellige fra hinanden, da de er indrettede i de gamle bondehuse og således er indrettede alt efter den plads og de muligheder der var ved renovering af dem. Fælles for dem alle er, at de er udstyrede med køleskab, fjernsyn og eget badeværelse med toilet og bruser eller karbad. Hvert værelse råder over eget udendørsareal, sommetider overdækket, og altid møbleret med bord og stole.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

I Casali del Trebbiolo

Pontassieve, Toscana

Populært i Marche

Valle del Metauro

Montemaggiore al Metauro

Tenuta Cocci Grifoni

Ripatransone

search map