Ferieboliger og hoteller i Montefiore dell'Aso

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Middelalderlandsbyen Montefiori dell'Aso er beliggende i et frodigt og utrolig smukt bakkelandskab dvælende på toppen af sin egen bakke 411 m.o.h., og indtager således sin plads i en pittoresk række af fem bakker. Og derfor kan det heller ikke undre, at byens skjold er udført med fem grønne bakker, hvorpå der vokser fem blomster.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Byens seværdigheder

Byen er på den værdige liste over Italiens smukkeste middelalderbyer: I Borghi piú Belli d'Italia og udmærker sig til listen takket være dens skønhed og velbevarede historie. Byen rummer nemlig flere respekterede seværdigheder, der gør den seværdig for besøgende i området. Heriblandt kan nævnes adskillige kirker og andre seværdige bygningsværker samt levn fra byens forsvarsværn med portåbninger og hele seks tårne, der kan dateres tilbage til det 15.-16. århundrede. Dernæst kan man fra byen nyde betagende udsigtspunkter og en smuk park, der vender ud mod Sibillini-bjergene, som præger horisonten modsat havet.

Afstande og offentlig transport

Rejser man på ferie udelukkende med offentlige transportmidler, skal man vide, at nærmeste togstation er at finde i kystbyerne: San Benedetto del Tronto (ca. 23 km) eller Porto San Giorgio (ca. 24 km). Med andre ord er Montefiori ikke det mest oplagte udflugtsmål uden egen bil. Kommer man med bil kan man dog nyde godt af en landlig beliggenhed med blot 9 km til kysten.

Handel

Byen rummer et par butikker og fødevarebutikker samt spisesteder.

Kulinariske hemmeligheder

Byen er kendt for sin smagspalette, der baserer sig på bønner, kornsorter, grøntsager, olivenolie og svinekød smagt til med den lokale rødvin Rosso Piceno eller Falerio. Så spørg efter specialiteterne: Tajuli eller Taccu, der begge er pastatyper tilberedt uden æg, som serveres i fond med grøntsager, svinekød, sardiner eller ragu af tørret torsk.

Blomsternes by

Hvert år omkring maj-juni beklædes byens brolagte gader af blomstermotiver udført i... blomster. Begivenheden hedder Infiorata og lokker mange gæster til byen, hvilket ikke er svært at forstå. Forskellige kunstnere udfører store, ofte farvestrålende motiver udelukkende med blomsterhoveder og blade direkte på brostenene til skue for nysgerrige og interesserede. Nogle motiver er aldeles abstrakte og andre konkrete og figurative.

Læs mere om Montefiore dell'Aso

Skjul teksten
 
 
search map