Agriturismo i Montecalvo in Foglia i Marche

Agriturismo Ca' Virginia

 
Agriturismo Ca' Virginia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Ca' Virginia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montecalvo in Foglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mellem smålandsbyer og middelalderfæstninger, i kønne, landlige omgivelser ligger denne gamle, men helt igennem nyrestaurerede gård Ca’ Virginia. Gården danner de perfekte rammer for de der ønsker ophold på landet i naturskønne og komfortable omgivelser.

Restaurant med atmosfære

Bygningerne huser også en atmosfærefyldt restaurant med synlige bjælker og stenvægge – og naturligvis gode retter på menuen. Her er en stor græsplæne og svømmepool på bagsiden af gården. Både plæne og pool ligger dejligt ugeneret uden naboer eller veje tæt på.

Læs mere om Agriturismo Ca' Virginia

Smukt og rustikt

Omgivelserne er præget af bløde bakker - i sommermånederne med smukt bølgende korn og grønne beplantninger. Bygningerne er nænsomt restaurerede. De fremstår smukt rustikke med deres karakteristiske stenvægge og varme farver.

Gå på opdagelse

Da grunden er stor, er der meget at udforske både ude og inde. Her er indtil flere hyggelige lounge-repoer rundt omkring på hotellet, og man kan både dase ved den store pool eller sidde ude på restaurantens overdækkede terrasse og nyde et godt måltid mad eller et køligt glas vin.

Forkæl dig selv

For de der er til ren selvforkælelse, er det muligt – mod betaling – at slappe af i stedets 450 m² store wellnesscenter hvor diverse behandlinger udbydes.

Lejligheder med mange faciliteter

Lejlighederne er pænt møblerede i landlig stil. De har alle aircondition, satellit-tv med Lcd-skærm, sikkerhedsboks, hårtørrer, pæne badeværelser med brus eller badekar, minibar, telefon og internetadgang (Wi-Fi). I yderperioderne er der mulighed for opvarmning via geothermalsk varmeforsyning.

Lejlighederne på Agriturismo Ca' Virginia

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser

lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelser med dobbeltseng med eget badeværelse / toilet, soveværelse med to enkeltsenge og eget badeværelse / toilet.

Skjul teksten
 
 
search map