Agriturismo i Monte Porzio e Castelvecchio i Marche

Villa Palombara

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Palombara ligger på et udsigtspunkt, hvor dit øje vil række helt ud til havet, som ligger 12 km væk. Huset blev valgt af prinsen Barberini tilbage i 1500-tallet som sommerresidence pga. det milde mikroklima på denne bakketop. I dag er det blevet ombygget til landligt hotel, hvor du kan tilbringe en afslappende - og gastronomisk - ferie sammen med din familie.

Alletiders pool

Villaens flotte have byder på en god pool med tilhørende solterrasse. Poolen er delt op i to områder med forskellig dybde - ingen af de to områder er dog lave nok til mindre børn. I den store have finder du også legeplads for de mindste gæster og terrasse med havudsigt.

Restaurant-pizzeria i historiske rammer

Restauranten er åben for både gæster og de lokale. Her kan du smage de egnsretter - både kød- og fiskeretter - samt pizza. Det lokale publikum er ofte en garant for god mad og festligt sammenhold i forbindelse med fødselsdage og jubilæer. Vær derfor parat til mere leben og højere tone end hos din favoritrestaurant herhjemme. Restauranten er udstyret med aircondition.

Gode værelser i klassisk stil

Villaens 18 værelser er indrettet i klassisk stil. De har alle privat bad enten med bruser eller karbad - de fleste har mulighed for en ekstra opredning, og nogle af dem kan gæste op til 4 personer. Du behøver ikke håbe på, at det gode mikroklima fra prinsens tid stadig holder, da du kan benytte dig af aircondition, hvis sommervarmen skulle blive uudholdelig. Hvert værelse råder endvidere over et lille køleskab og fjernsyn.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

I Calanchi

Ripatransone, Marche

Castello di Monterado

Monterado, Marche

Agriturismo Le Vigne

Bolsena, Lazio

Anbefalinger til dig

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Populært i Marche

search map