Ferieboliger og hoteller i Monte Porzio e Castelvecchio

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Monte Porzio og Castelbuono er to middelalderbykerne, som ligger over Cesanodalen, hvor du finder landevejen SP424 ned til kysten og de fine sandstrande - du vil sikkert køre ad den vej, når du skal besøge Conero Naturreservatet, som ligger ca. en times kørsel herfra.

De to middelalderbykerne ligger ret tæt på hinanden og danner tilsammen én kommune. Her bor der i alt knap 3.000 mennesker, der beskæftiger sig især med produktion af frugt og vin samt foder til dyreavl. Den tidligere produktion af sakse, som gjorde byen berømt i 1800-tallet, er stort set forsvundet imens der i dag er flere mindre værksteder, der producerer møbler.

I selve Monte Porzio finder du ikke meget liv ud over nogle grønthandlere, et par købmænd og en restaurant. Castelvecchio er af endnu ældre dato og er stadig i vores dage omgivet af bymuren fra middelalderen. Ud over Villa La Palombara er der endnu et spisested og en lille købmand. Nede i dalen finder du flere spisesteder langs hovedvejen.

Kom til Monte Porzio og Castelvecchio for at opleve de smukke og maleriske landskaber, der er kendetegnende for Marche. Især om foråret og om sommeren er farverne særligt levende og lyse - en ren fornøjelse for øjnene, og for dig der kan lide at tage gode billeder. Du finder et overkommelig prisniveau inden for gastronomiske oplevelser, og hvis du har god plads i kufferten - eller i bilens bagagerum - vil du sikkert rejse herfra med mere vægt end du kom med.
.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map