Ferieboliger og hoteller i Mogliano

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Middelalderbyen Mogliano ligger i meget smukke omgivelser i den sydlige del af Marche, på et bakkedrag mellem dalene Cremone og dell'Ete Morto. Fra byen er der en dejlig udsigt over det flotte, bakkede landskab og udsyn til naturreservatet Monti Sibillini.

Mogliano har bevaret sit særpræg, som byder på et karakteristisk, omend lille, historisk centrum med caféer, restauranter og indkøbsmuligheder.

Fra Mogliano kommer man nemt til dejlige historiske byer som Fermo (30 km) og Macerata (29 km). Fra byen er der kun ca. 30 km til vandet. Nærmeste badeby er Porto San Giorgio, en lille, ikke særlig spændende by, men med en udmærket strand, og i sommermånederne er der en del liv. Ønsker man at shoppe tøj og sko, kan den nærliggende Civitanova anbefales. Her findes et meget livligt cemtrum, med mange forretninger og spisesteder, og en stor og dejlig sandstrand. Hver lørdag formiddag afholdes der et kæmpe marked i Civitanova, hovedsageligt med sko, tøj og tasker.

Ønsker man naturoplevelser, kan en udflugt til Monti Sibillini varmt anbefales. Her finder du storslået natur og mange muligheder for trekking og cykling.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map