Anmeldelser af Casale Il Tiglio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casale Il Tiglio

Læs personlige anmeldelser af Casale Il Tiglio som ligger i Marche. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casale Il Tiglio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Casale Il Tiglio

Mergo som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jannie og rejsefælle fra Ballerup boede på Casale Il Tiglio i Mergo fra d. 28. juli til d. 4. august 2012.

Vi havde fået at vide at vi skulle have en et-værelseslejlighed som endnu ikke var beskrevet, så vi var spændte og da vi ankom fik vi en helt ny to-værelseslejlighed, hvor vi var de første der boede og den var helt perfekt - vi havde så også vores egen terrasse - da lejligheden jo lå i et andet hus end de andre lejligheder - og der endnu ikke var istandgjort de vistnok to lejligheder mere som det så ud til der skulle være. Også en venlig modtagelse søde og rare. Stedet havde en helt fantastisk smuk udsigt og der var bare skønt stille og roligt. Også dejlig fællesområder med pool og grill. Et sted der kan anbefales. Man skal bare være opmærksom på at der er et stykke vej til indkøbsmuligheder og restauranter. Hvis værterne har mod på det ville det være en god ide med en slags mulighed for morgenmad på stedet.

Nå, men som I forhåbentlig kan læse ud af min mai,l så har stederne levet fuldt ud op til det forventede og jeres service var som sidste år helt perfekt. Dejligt med jeres mails, også den om at der muligvis blev benzinstrejke.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Michael og familien fra Odense boede på Casale Il Tiglio i Mergo fra d. 17. til d. 26. juli 2010.

Det har været en rigtig god tur, vi har haft. Området er rigtig smukt, og menneskerne er venlige og imødekommende. Luciano, som ejede ejendommen, var rigtig flink, og ejendommen var flot og ren. Det har til fulde levet op til vores forventninger.

Et tips til næstkommende er på forhånd at finde ud af, hvor restauranter m.m. ligger, da de ikke ligger som perler på en snor - som ved turistbyerne.

Vi har som sagt været rigtig tilfredse med ferien, men også med in•italia.
I har været rigtig gode til hurtigt at følge op på bestilling, betaling m.m., så vi har været helt trygge ved, at alt er i orden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Ca' le Suore

Cagli, Marche

Agriturismo Ca' Cirigiolo

Apecchio, Marche

La Ferriera

Loro Ciuffenna, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populært i Marche

search map