Feriebolig i Mergo i Marche

Casale Il Tiglio

Restauranten på Casale Il Tiglio 2-vær i den gule bygning 2-vær i den gule bygning Terrasse til 2-vær i den gule bygning Restauranten på Casale Il Tiglio Casale Il Tiglio ligger i et landskabsmæssigt eldorado
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Stedet ligger blot ca. 2 km fra optagelserne til DR's Min Italienske Drøm i nabobyen Rosora. Området byder på pragteksemplarer af romanske kirker.

På landet - og så alligevel ikke

Det nyopførte landsted ligger i behagelig køreafstand til kulturbyer, Adriaterhavets skønne strande og andre interessante udflugtsmål. Husets konstruktion følger lokal byggeskik om udformning og materialevalg.

Dyk ned i det lokale køkken

På Casale Il Tiglio har du også mulighed for smage det lokale køkken. I deres restaurant serverer de nemlig en velsmagende to-retters menu til en meget rimelig pris. Og hvis du hellere vil nyde maden i jeres ferielejlighed, så kan samme menu fås som take-away til en lidt lavere pris.

Læs mere om Casale Il Tiglio

Afslappede dage ved poolen

Morgenmaden kan nydes indendørs, hvis du vil. Der er en dejlig pavillon på gårdspladsen. Du har mulighed for at vandre, cykle eller bare slentre rundt i naturen. Alternativt kan du slappe af ved poolen og nyde solen.

Der er også en fælles grill til rådighed. Internetadgang og telefon er der mulighed for at benytte i lobbyen. Og der er et fælles vaskerum, du kan benytte.

Rustikke og komfortable lejligheder

Der er i alt 7 forskellige lejligheder. Nogle ligger i et ældre hus og andre i en nyere bygning. Du kan vælge studiolejlighed eller lejlighed med 1 soveværelse. De kan ligge i stueplan eller på første sal. Alle har adgang til bord og stole udenfor. Ekstrasenge kan være i sofesofa i opholdsrummet.

Lejlighederne er udstyret med TV, køleskab, ventilator, mikroovn og diverse køkkenudstyr. Nogle af lejlighederne i den nyere del har aircondition.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Casale Il Tiglio

Læs personlige anmeldelser af Casale Il Tiglio som ligger i Marche. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casale Il Tiglio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Casale Il Tiglio

Dejligt sted

Hyggeligt , fredeligt, rent, ordentligt og fantastisk søde værter.

Læs mere

Super hyggelig atmosfære

Meget gæstfri modtagelse. Man føler sig virkelig velkommen. Gode faciliteter. Meget velholdt. Fine og rummelige lejligheder. Extra plus: aircondition på alle værelser. Lækker mad på restauranten. Alt bærer tydeligt præg af en ejer der virkeligt går op i sine gæsters velbefindende.

Læs mere

Bedømmelse af Casale Il Tiglio

Læs mere

Meget hyggeligt og fantastisk smukt!

Vi havde et meget vellykket besøg. Stedet var fantastisk og indbydende, værtsfamilien var herlige. Indbydende og meget ren pool. Ingen Air-Condition så der var ganske varmt. Pragtfuld mad til gode priser

Læs mere

Originalt

Herligt sted med en pragtfuld udsigt over lokalområdet. Virkeligt dejlige ejere som gerne delte ud af tips og triks men lod os samtidigt i fred, Vi var der i midt/slut juni og havde poolen helt for os selv! God mad på steden men dejligt at kunne variere ved at prøve restauranterne i byen når man er på tur.

Læs mere

Bedømmelse af Casale Il Tiglio

Læs mere
 
search map