Feriebolig i Mergo i Marche

Casale Il Tiglio

Casale Il Tiglio ligger i et landskabsmæssigt eldorado Terrasse til 2-vær i den gule bygning Restauranten på Casale Il Tiglio Restauranten på Casale Il Tiglio 2-vær i den gule bygning 2-vær i den gule bygning
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Stedet ligger blot ca. 2 km fra optagelserne til DR's Min Italienske Drøm i nabobyen Rosora. Området byder på pragteksemplarer af romanske kirker.

På landet - og alligevel

Det nyopførte landsted ligger i behagelig køreafstand til kulturbyer, Adriaterhavets skønne strande og andre interessante udflugtsmål. Husets konstruktion følger lokal byggeskik om udformning og materialevalg.

Dyk ned i det lokale køkken

På Casale Il Tiglio har du også mulighed for smage det lokale køkken. I deres restaurant serverer de nemlig en velsmagende to-retters menu til en meget rimelig pris. Og hvis du hellere vil nyde maden i jeres ferielejlighed, så kan samme menu fås som take-away til en lidt lavere pris.

Læs mere om Casale Il Tiglio

Sol eller skygge? Valget er dit

Morgenmaden kan indtages under den skønne pavillon på gårdspladsen eller under fuld sol, mens øjnene nyder det omgivende landskab. Der er også grill til rådighed. Internetadgang og telefon er der mulighed for at benytte i hall'en.

Fred og ro

Casale Il Tiglio har blot syv lejligheder (fordelt i stueetagen og på første sal), hvilket bevarer freden og intimiteten på stedet. Hver lejlighed råder over eget udeområde med havebord og -stole samt parasol. Der er fællesvaskeri.

Studiolejlighed med 2 sovepladser:
- Der er to af denne type lejlighed. Den ene ligger i det ældre hus, den anden i det nye anlæg. Begge lejligheder har opholdsrum med et køkkenhjørne eller -skab (fire gasblus, mikrobølgeovn og køleskab med frostboks) samt soveområde med dobbeltseng. Lejlighederne har desuden udendørs areal med bord og stole, ventilator, mulighed for opvarmning i vinterhalvåret, tv, og minibar (ingen aircondition).

Toværelseslejlighed med 2/4 eller 2/5 sovepladser:
- Der er tre af denne type lejlighed. To af dem ligger i den oprindelige bygning: den ene på 1. sal med normale vinduer og de to andre i stueplan med små vinduer. Mens den sidste ligger i stueplan i den nye gule tilbygning. De har alle opholdsrum med et veludstyret køkkenhjørne (med fire gasblus, elektrisk ovn, mikrobølgeovn og køleskab med frostboks) og soveværelse med dobbeltseng. Der er mulighed for to ekstra opredninger i opholdsrummet (anbefales til to børn - ikke to voksne - da der er tale om 1½-mandssofaer). Lejlighederne har desuden ventilator, mulighed for opvarmning i vinterhalvåret, tv, og minibar (ingen aircondition).

Treværelseslejlighed med 4/7 sovepladser:
- Der er to af denne type lejlighed. Den ene ligger i det ældre hus, den anden i det nye anlæg. De har opholdsrum med et veludstyret køkkenhjørne (med fire gasblus, elektrisk ovn, mikrobølgeovn og køleskab med frostboks), soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er mulighed for to ekstra opredninger i opholdsrummet. Lejligheden har desuden ventilator, mulighed for opvarmning i vinterhalvåret, tv, og minibar (ingen aircondition).

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map