Feriebolig i Grottammare i Marche

Residence Costazzurra

Solopgangen Stranden i Grottamare Adriaterhavet
 
Residence Costazzurra er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Costazzurra er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Grottammare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Costa Azzurra ligger 50 meter fra strandpromenaden og stranden.

Aircondition til de lune nætter

Bagved huset kører togbanen, hvilket præger hele kystlinjen i området, som desværre kan høres. Lejlighederne er dog lydisolerede og udstyrede med aircondition, som fungerer bedst med lukkede vinduer.

Læs mere om Residence Costazzurra

Nyd det tyrkiske bad m.m.

Til rådighed for gæsterne er der desuden cykler, pool (badehætte obligatorisk), elevator, sauna, tyrkisk bad, hydromassage samt fitness room. Det er en nyopført bygning, hvor der findes 36 lejligheder, alle velmøblerede med aircondition, satellit-TV, telefon og pengeboks. Der er parkering til lejlighederne.

Lejlighederne på Residence Costazzurra

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (B4 uden havudsigt)

Lejlighederne består af opholdsstue med køkken og sovesofa eller køjeseng, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse / toilet samt udendørs areal eller balkon.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (B4 med havudsigt)

Lejlighederne består af opholdsstue med køkken og sovesofa eller køjeseng, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse samt balkon med havudsigt.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (C6/7)

Lejlighederne består af opholdsstue med køkken og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng, lille værelse med køjeseng eller to enkeltsenge, badeværelse / toilet samt balkon.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Costazzurra

Læs personlige anmeldelser af Residence Costazzurra som ligger i Marche. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Costazzurra. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Residence Costazzurra

Fantastisk

Vores ophold på Residence Costazzurra var meget godt. Lejligheden var ren og fin. Området rundt om restauranten og poolen var fint og ryddeligt. Vi havde det godt der. Receptionen havde en høj service indstilling og var meget hjælpsomme med alt vi spurgte om, og meget vidende. Receptionisten snakkede også udmærket engelsk.

Læs mere

Strand, pool, udflugter og en rigtig god bolig

Et fredeligt, familiedrevet hotel, tæt på sandstrand, hvor liggestole og parasoller er inkluderet, med stor terrasse, hvor vi havde havudsigt, swimmingpools og flere terrasser. Lejligheden var udstyret med et tekøkken og det gik fint med at lave frokost og lejlighedsvise middage der. Ellers er restaurantudbudet enormt og maden virkelig god. Grottammare er godt placeret til dagsture til Ascoli Piceno, Ripatransone og Sirolo.
Bedst med netop Residence Costa Azzurra var stadig den venlige og opmærksomme service og den familiære atmosfære.
Jernbanen løber langs hele kysten, og selvfølgelig påvirker det lydbilledet. Hvis man har det svært med tog, så det er svært at trives langs østkysten, men lejligheden var lydisoleret og udstyret med aircondition, så det kunne godt lade sig gøre at have terrassedøren lukket i løbet af natten.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Costazzurra

Perfekt beliggenhed et kvarter fra strandpromenaden og sandstranden. Dejlig lejlighed med stor balkon og dejlig havudsigt. Engageret personale. Vi kan godt tænke os at vende tilbage hertil.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Costazzurra

Læs mere

Bedømmelse af Residence Costazzurra

Læs mere

Bedømmelse af Residence Costazzurra

Læs mere
 
search map