Ferieboliger og hoteller i Grottammare

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Grottammare ligger nord for floden Tesino og har udviklet sig de seneste årtier langs med kysten. Vender du blikket mod bakkelandskabet, kan du se middelalderbykernens smukke profil. I dag udmærker Grottammare sig med dens flotte strandpromenade med de svajende palmer. Det er en hyggelig landsby med mange turistaktiviteter. Stranden er bred og man skal langt ud, før der bliver dybt. Det skal bemærkes, at togbanen kører langs med kysten, og derfor kan høres fra stranden og fra de indkvarteringer, der ligger tæt på stranden.

Byens indbyggere er vokset markant de sidste årtier og byens udvikling er langt fra færdig. Vi finder her i dag ca. 15.000 fastboende samt mange tusinde, der befolker byen i sommermånederne. Ud over togstationen finder du gode spisemuligheder, hvoraf mange er fiskerestauranter, og indkøbsmuligheder fra småforretninger til større supermarkeder.

Blandt særlige festligheder kan der nævnes, at når den 1. juli falder på en søndag, så holdes der en religiøs fest til minde om d. 1. juli 1175, da paven Aleksander III var på besøg i byen. Han blev så imponeret af den velkomst han fik, at han tillod indbyggerne at holde fest hver 1. juli, når den faldt på en søndag.

Som i mange andre byer og i mange andre lande holdes der en byfest også d. 11. november, altså Mortens Dag. Festen har antikke rødder, der stammer fra et samfund baseret på landbrug. I dag er stemningen mere folkelig og hele byen bliver indvaderet af gadesælgere, som byder på såvel håndværk som de seneste opfindelser fra Kina. Byfesten er også meget berømt uden for provinsen for det særprægede "hanrej-løb", hvis oprindelse er ukendt.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map