Anmeldelser af Casa Ezelina

 
Casa Ezelina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Ezelina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ginestreto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Ezelina

Læs personlige anmeldelser af Casa Ezelina som ligger i Marche. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Ezelina. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jannik og familie fra Frederikssund boede på Casa Ezelina i Ginestreto fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Ginestreto – pragtfuldt sted sød lille by, kort vej til supermarked, rent og pænt, værtinde der talte godt Engelsk, i det hele taget et sted vi gerne vender tilbage til.
Ginestreto – ligger malerisk oppe i bjergene. Værtinden snakker godt Engelsk, og værelserne var meget flotte og nydeligt rengjorte, en helt igennem dejlig oplevelse som vi gerne gør igen samme sted. Pesaro, og dermed stranden ligger ca. 15 km derfra og det tager kun ca. 20 minutter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Mike and partner from Stenløse, Denmark stayed on Casa Ezelina in Ginestreto from the 21th to the 28th of July 2007.

We were met by the hostess with a good deal of information about the area that was quite helpful.
The facility was perfect for us (2 persons) with a small apartment, large terrace and a great view. We also enjoyed the morning and evening song from the neighboring Kloster.
The location was very good for a number of one day trips into the surronding countryside including inland as well as coastal areas.
The restaurant (fonte Vecchia) in the next town of st.Angelo is certainly worth a visit-quaint, good food, friendly service and very local.
All in all worth revisiting!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn
Jens Vinge og Mette fra Hasselager boede på Casa Ezelina i Ginestreto fra d. 23. til d. 30. juli 2005.

Vores tur til Genestreto var fantastisk. Vi har aldrig været et smukkere sted.

Vores lejlighed var intet mindre end fantastisk, værtinden var utrolig sød og hjælpsom og omgivelserne var utroligt smukke. Stedet var udgangspunkt for flere dejlige udflugter til eksempelvis San Marino og Urbino, som begge er steder der kan anbefales. Ved siden af Caza Ezelina ligger der et nonnekloster hvorfra man søndag morgen kunne høre dejlig morgensang af nonnerne, det var bestemt med til at gøre stemningen yderligere fantastisk. Den kørselsvejledning vi havde fået tilsendt var god og vi fandt stedet uden at køre forkert overhovedet. Blot skal man huske at køre af motorvejen ved Pesaro/Urbino og så blot køre mod Urbino, så vil man hurtigt møde skilte mod San Angelo in Lizzola og Genestreto. Fremtidige gæster skal være opmærksom på at der ikke er muligheder for indkøb i Genestreto. Forretningerne i San Angelo in Lizzola, som er meget få, lukker tidligt om lørdagen (mellem kl. 18 - 20) og har ligeledes lukket om søndagen. Det er derfor en god ide, at have lidt mad med til de første par dage. Ønsker man at tage til stranden, er der fine strande, både offentlige samt betalingsstrande i Fano som ligger blot 25 minutters kørsel fra Genestreto.

Vi har haft en ferie vi aldrig vil glemme og har ligelede spurgt om værtinden ville sælge os hendes lejlighed (dog uden held). Stedet har vi allerede anbefalet til flere og håber at vi engang om nogle år kan komme tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Annelise og Ole fra Hillerød boede på Casa Ezelina i Ginestreto fra d. 18. til d. 25. juni 2005.

Vi har været yderst tilfredse med boligen i Ginestreto. Høj standard både med hensyn til indretning og hygiejne. Samtidig var vor værtinde meget venlig og imødekommende. Som bureau kunne I oplyse om der f.eks er byvogne med mad og lign.(bager, fisk etc.) da det er en by uden forretninger og byen er delt i 2, så man ved ikke hvad der foregår nedenfor skrænten. Desuden en liste over nærliggende byers aktiviteter i den periode man er af sted. Ellers god service og intet at klage på

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lone og Peter fra København var en uge på Casa Ezelina fra d. 5. til d. 12. juli 2003 inden de kørte videre til Palaia i Toscana. De skrev om stederne:

Lejligheden var fantastisk og vi nød både indendørs og udendørs omgivelser i fulde drag. Værtspar var søde og skønt var det at kunne kommunikere på engelsk.
I bør dog få anskaffet en bedre kørselsbeskrivelse samt et bedre kort over området, vi havde store problemer med at finde Ginestreto og huset.

...så kørte de videre til Palaia...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map