Agriturismo i Ginestreto i Marche

Casa Ezelina

Gabriella med en af hendes katte Terrassen til lejlighed Roseto Terrassen til lejlighed Tiglio Stuen i lejlighed Olivo
 
Casa Ezelina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Ezelina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ginestreto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Ezelina er et flot bondehus fra 1700-tallet. Huset er gået i arv i den samme familie siden opførelsen, og Gabriella, den nulevende efterkommere bebor stadig stedet, der i dag står smukt efter en veludført restaurering af hele ejendommen. Gården ligger lige ved bymuren i Ginestreto, en lille hyggelig by med omkring 100 beboere. På stedet er der desuden parkeringsplads og lille fodboldbane. I den nærliggende by, Sant'Angelo in Lizzola (1 km) er der bank med pengeautomat, posthus, apotek, supermarked og vaskeri. Stedet ligger omkring 18 km fra havet.

Nyd haven, pool og den flotte udsigt mod havet

Huset er i dag delt i 5 lejligheder, af hvilke de 4 lejes ud, og 3 værelser. Rundt om huset er der en dejlig fælles have med borde og stole. Haven er Gabriellas store lidenskab - det kan tydeligt ses på de smukke roser og blomster hun har planteret, så udsigten fra husets stue, hvor du også har adgang til, byder hele tiden på nye farver. Udendørs vil du sikkert tilbringe en del af din tid ved den lille men nyttig pool.

Læs mere om Casa Ezelina

Gå på opdagelse i smukke Marche

Marche regionen har sin egen skønhed: bakkerne er bløde og delt med ret præcise linjer i marker, der danner en harmonisk og fredegivende landskab. I de nordlige Marche vil du sikkert nå hen til Urbino, nok den flotteste renæssance by i regionen (og vist også i Italien sammen med Firenze). Ancona er ikke særlige kendt blandt rejsende: vi kan varmt anbefale at du kommer hen til haven og går derfra til de meget specielle gader, der ligger bagved. Her kan man stadig mærke hvor vrimlende byen have været i den tid hvor jøderne handlede her og dannede kontakter med de øvrige havnebyer i middelhavet, det er desuden en af de får steder langs Adriaterhavskysten, hvor du kan se solen går ned over vandet. Conero natureservat lige syd for Ancona og Colle San Bartolo ved Pesaro er to områder hvor naturelsker vil elske at komme til. Og skal du finde et sted hvor du vil shoppe toldfrit, så kan du tage hen til San Marino, der ligger en overkommelig køretur herfra.

Bekvemme lejligheder og fine værelser

To af lejlighederne ligger i stueetagen, mens de resterende to befinder sig på første sal. Lejlighederne er tiptop møblerede. De gamle gulve og træbjælker er blevet restaureret, hvor det var muligt. Det hele har en smag af svundne tider og hygge med rummelige og behagelige opholdsstuer.
Værelserne er fint indrettet med Gabriellas familie antikke senge og møbler, som er blevet fint restaureret. På værelset finder du fjernsyn og vifte på loftet. Venligst notér at twin-værelset og enkeltværelset har badeværelset på gangen som de deler imens dobbeltværelset har eget bad.

Læs om lejlighederne på Casa Ezelina

Skjul teksten
 
 
search map