Ferieboliger og hoteller i Ginestreto

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis du vælger at holde din ferie i Ginestreto, er det præmært for at finde fred og ro. Den lille by er meget lokal, og alle kender alle, så i løbet af din ferie, kommer du sikkert til at møde de fleste af byens omkring 100 indbyggere, - altså de, der lever her hele året.

Det er en fredfyldt lille perle, og det perfekte sted til en ferie i stemningsfulde omgivelser og med gode udflugtsmuligheder inden for kort køreafstand. Her er der noget både for naturelskere og kunstinteresserede, men også for dig, der søger gastronomiske oplevelser i det nordlige Marche.

Har du lyst til at besøge lilleputstaten San Marino, kan det også nemt lade sig gøre på en dagsudflugt, for der er ikke mere end ca. 50 km gennem det smukke landskab, og vil du opleve det mondæne badeliv i Rimini, kan du nøjes med en tur på 40 km.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map