Anmeldelser af Hotel Le Grotte

 
Hotel Le Grotte er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Le Grotte er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Genga og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Le Grotte

Læs personlige anmeldelser af Hotel Le Grotte som ligger i Marche. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Le Grotte. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jette og mand fra Allerød boede på Hotel Le Grotte i Genga fra d. 19. til d. 21. juli 2010.

Genga er fint og godt koncept. Dejligt med mulighed for at slappe af ved poolen, og derudover de wellness tilbud der gives. Der er masser af muligheder omkring i de små bjergbyer, samt Grotterne. Vi vil dog ikke anbefale ½-pension, men derimod nogle restauranter i nærheden. Et helt unikt sted er ganske få km derfor helt oppe på toppen af et bjerg – det hedder ”Da Maria” og her får du 100 % hjemmelavet autentisk og super veltilberedt mad. Det ser ikke ud af noget særligt (faktisk troede vi der var lukket) med der var stuvende fyldt kl. 14, og man skulle bare væbne sig med tålmodighed, og indsnuse atmosfæren. Et spisested der virkelig har sat sit indtryk hos os.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kirsten og rejsepartner fra Vordingborg boede på Hotel Le Grotte i Genga fra d. 28. juni til d. 5. juli 2009.

Hotel Le Grotte var et flot hotel med meget venligt personale. Der var kort til andre restauranter, så jeg vil ikke anbefale, at man vælger halvpension, for man kan også sagtens spise der uden at have bestilt i forvejen. Maden var god, og da det gik op for personalet ved morgenmaden, at min mand har diabetes, fik han helt specielt ost, der var der til ham hver dag.
Området er fantastisk med meget få andre turister først i juli måned, vi oplevede at køre på en strækning på ca 50 km, hvor vi kun mødte 2 andre biler. Vi så i området 5 andre udlændinge. Sevicetips til grotterne: Hold på den store parkeringsplads, hvor der købes billetter og hvorfra der går shuttlebus til grotterne. Den lille by St Vittore er helt speciel dejlig, når turisterne er taget hjem. Landsbyen Genga er også dejlig.
Et kuriosum: Hotellet er også et bryllupshotel, så man kan opleve et italiensk bryllup med 200-250 deltagere, hvilket ikke er unormalt der. Vi fik ,da der måske i tilfælde af regn, skulle spilles musik lige uden for vore vinduer, et nøglekort til et andet værelse langt væk fra musikken. Vi kunne bare gå ind og sove der, hvis vi hørte musikken. Fin service. Det blev ikke regnvejr og vi hørte ingenting.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map