Hotel i Genga i Marche

Hotel Le Grotte

 
Hotel Le Grotte er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Le Grotte er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Genga og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel le Grotte ligger ni km fra Fabriano. Dette hyggelige, fire-stjernede hotel er bygget og indrettet med stor omhu. Hver detalje er valgt med kundens komfort for øje.

Hotel i fredelige omgivelser

Hotellet ligger gemt væk i Naturparken Gola della Rossa e di Frasassi, mellem byen Genga og de berømte Frasassi Grotter. Et ophold i dette område vil give dig al den fred og ro du behøver for at slappe af. Hotellet er helt nymøbleret med en vis klasse. Det er udstyret med et stort morgenmadsområde og rummelige værelser.

Læs mere om Hotel Le Grotte

Forkæl dig selv

I det nye (2010) wellnesscenter finder du tre kabiner til ansigts- og kropsbehandliner, en suite med lys/farveterapi, jacuzzi, tyrkisk bad, finsk sauna, aromabruser, massage og mange andre aktiviteter (mod tillæg).

Restaurant og flot poolområde med jacuzzi

Restauranten er åben alle dage på nær søndag aften og hele mandagen.Hotellet er omgivet af en stor have, hvorfra man har en uforglemmelig udsigt helt fra Gola di Frasassi til Genga. Der er endvidere et flot poolområde med liggestole, jacuzzi og stor pool med en lille grotte bygget ind i en af siderne.

Aircondition og store badeværelser

De 23 værelser, alle dobbeltværelser i god størrelse, er moderne og komfortabelt indrettede. De har alle et stort badeværelse, telefon, satellit-tv, internetadgang, mini-bar, sikkerhedsboks til værdierne og individuelt styret airconditionsanlæg. Hertil kommer at næsten alle værelser har terrasse eller balkon med udsigt til parken.

Skjul teksten
 
 
search map