Anmeldelser af Grand Hotel Michelacci

 
Grand Hotel Michelacci er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel Michelacci er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gabicce Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Grand Hotel Michelacci

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel Michelacci som ligger i Marche. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel Michelacci. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Slidt hotel med god beliggenhed

Grand hotel har sikkert været flot men er nu noget slidt og servicen er ikke fire stjerner værd. Hotellets morgenmad er kedelig.
Hotellet ligger rigtig godt, fin by og god strand. Vi mødte ingen danskere, byen er udelukkende fyldt med Italienske turister, hvilket for os var rart (vi kom fra Toscana, hvor vi hørte dansk hele tiden), men vi blev også lidt udfordret grundet de dårlige engelsk evner (specielt på hotellet).

Gabicce Mare som feriedestination

Grand Hotel Michelacci
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Grand Hotel Michelacci
Firesengsværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map