Hotel i Gabicce Mare i Marche

Grand Hotel Michelacci

 
Grand Hotel Michelacci er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel Michelacci er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gabicce Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Kom til et badeparadis

Grand Hotel Michelacci har den bedst tænkelige beliggenhed, nemlig centralt i Gabicce Mare, og stranden ligger lige ved siden af. Beliggenheden i den nordlige del af regionen Marche giver rig mulighed for at besøge naboregionen Emilia-Romagna, hvor de mere velkendte badebyer som Rimini og Riccione ligger.

En elegant atmosfære

Der er tale om et elegant og indbydende hotel med en helt særlig atmosfære. Samtlige fællesarealer som restauranten, baren og loungen udstråler luksuriøs essens fra forgangne italienske tider. Den særlige udstråling på stedet gør, at der fra tid til anden holdes bryllup på hotellet - skulle det ske under din ferie, så kan du opleve velklædte italienere i festhumør.

Læs mere om Grand Hotel Michelacci

Luksusfaciliteter, der får din ferie til at toppe

På Grand Hotel Michelacci findes der to udendørspools - hvoraf den ene er til børn - en indendørspool med vandmassage, en sauna og et tyrkisk bad. Den anden udendørspool ligger på hotellets panoramaterrasse og har også vandmassage. Herudover er der en restaurant med udendørsservering (som endda specialiserer sig i Kosher-mad), en lounge med bar, fællesstue og wellness-center med dertilhørende fitnesslokale. Ankommer du i bil, er det intet problem, da der er både parkeringsplads- og garage.

Vælg det værelse, der passer netop dig

Der er i alt 180 værelser på Grand Hotel Michelacci af forskellige typer. Alle værelser er udstyret med aircondition, WiFi (mod betaling), satellit-tv, minibar, pengebox, telefon samt badeværelse med toilet, bruser eller karbad og hårtørrer. Nogle værelser har balkon med eller uden havudsigt. Hvis du booker en suite, får du en privat terrasse med havudsigt.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Grand Hotel Michelacci

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel Michelacci som ligger i Marche. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel Michelacci. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Slidt hotel med god beliggenhed

Grand hotel har sikkert været flot men er nu noget slidt og servicen er ikke fire stjerner værd. Hotellets morgenmad er kedelig.
Hotellet ligger rigtig godt, fin by og god strand. Vi mødte ingen danskere, byen er udelukkende fyldt med Italienske turister, hvilket for os var rart (vi kom fra Toscana, hvor vi hørte dansk hele tiden), men vi blev også lidt udfordret grundet de dårlige engelsk evner (specielt på hotellet).

Læs mere
 
search map