Agriturismo i Fano i Marche

Agriturismo San Martino

 
Agriturismo San Martino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo San Martino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Fano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her er lidt for enhver på Agriturismo San Martino: pool, wi-fi, en lille fodboldbane, en sø som du kan fiske i, en legeplads, cykler, bordtennis og bordfodbold. Så skulle alle kunne blive aktiveret, når de ikke er på stranden eller kører turer ind i landet for at opleve det smukke bagland i Marche.

Tæt på by og strand

Blot 1½ km fra Agriturismo San Martino finder du den lille by Mondolfo, hvor der er lidt butikker og en restaurant. Her er 4 km til stranden og lidt længere til alt livet i badebyen Marotta syd for Fano.

Funktionelle lejligheder med egen terrasse

De syv lejligheder er fordelt på stueetagen og første sal, de sidstnævnte er udstyret med aircondition (mens lejlighederne i stueetagen har ventilatorer). Alle vinduer er forsynet med myggenet, så du kan få luftet godt ud uden at skulle dele lejligheden med den lokale fauna. lejlighederne er alle udstyret med køkkenhjørne (med 4 gasblus, mikrobølgeovn og køleskab), privat badeværelse og egen vaskemaskine, og så har de alle egen terrasse med bord og stole ud for indgangsdøren.

Læs om lejlighederne på Agriturismo San Martino

 
 
search map