Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

'Parco del Conero' eller Conero Reservatet udgøres af farverige landskaber der ændrer karakter i takt med årstidernes skiften. Reservatet på over 6000 hektar blev oprettet i 1987 for at beskytte områdets unikke natur, der strækker sig fra bjerget Monte Coneros fod syd for Ancona, henover Portonovo, og ned til badebyerne Sirolo og Numana.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Enestående udsigt

Fra Monte Coneros skråninger er der en enestående udsigt over kyststrækningen, og der findes en del udsigtspunkter på bjergets top. Der er mange gode spadser- trekking- og mountainbikestier på bjerget, og flere steder er man helt omgivet af middelhavsvegetationen macchia. Der findes både restauranter og barer på bjerget, hvor man kan slappe af og nyde den fantastiske udsigt over vandet og det bakkede landskab. Landskabet er præget af høje klipper og i disse finder man gruber, stammende helt tilbage fra Romertiden. I reservatet finder man ligeledes middelalderlige franciskaner - og benedikterklostre og imponerende fæstninger som Napoleonfæstningen og Clementinatårnet i den smukke Portonovo.

Læs mere om Conero Naturreservat

Tilbage fra 100.000 f.Kr

De ældste menneskelige spor i området stammer helt tilbage fra 100.000 f.Kr. Interessante fund fra den tid og frem til Picenercivilisation (II - III århundrede f. Kr.) er udstillet i det fascinerende arkæologiske museum i Ancona. I Ancona finder du ligeledes den usædvanligt smukke romanske kirke San Ciriaco, beliggende højt over byen med udsigt over havnen og byens tage. Af flotte romanske kirker kan også nævnes Santa Maria i Portonovo og klosteret San Pietro på toppen af Monte Conero.

Fra Ancona til Numana

En naturskøn vej der strækker sig fra Ancona til Numana løber i gennem hele området og krydser skove af pinje - og egetræer samt vinplantager. Portonovobugten er nok reservatets største attraktion. Det er i hvert fald et af de mest maleriske steder langs hele Adriaterkysten, hvor klipperne Le Due Sorelle (de to søstre) er højdepunktet. Omkring klipperne lever mere end 200 forskellige fuglearter.

Skjul teksten
 
 
search map