Feriebolig i Cingoli i Marche

Centro Vacanze Verde Azzurro

Maskotten Lillo Bungalow i træ Grand Canyon River
 
Centro Vacanze Verde Azzurro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Centro Vacanze Verde Azzurro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cingoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Skal der være skæg og ballade, så skal det være Centro Vacanze Verde Azzurro her midt i det skønt kuperede Marche. Her der nemlig vandland til de umættelige vandhunde. Og adgangen til vandlandet er inkluderet i prisen og passer allerbedst til børn på 0-13 år. Maskotten, som passer på børnene og hele herligheden, hedder Lillo.

Acquaparco: Vandlandet til vandhunde

Vandlandet, som henvender sig til de små og mellemstore, er et stort trækplaster for børnefamilierne. Børnene er ikke til at slæbe væk fra vandaktiviteterne, og man kan være sikker på, at de har rig mulighed for at løbe vandhornene af sig. Parken dækker over en stor swimmingpool-lagune, en rigtig swimmingpool, en børnepool, en vandrutsjebane, jacuzzi og vandforlystelsen Grand Canyon River med rutsjetur på bildæk. Vandlandet er både for stedets egne gæster og for udefrakommende, som køber sig adgang for en dag, så i weekenderne kan der godt være mange besøgende. Særligt det veludstyrede vandland og de mange sportsaktiviteter er med til at sikre stedet sine klassificering af In-Italia på 3 sole, for på den anden side er ferielejlighederne dog pæne men lidt beskedne.

Læs mere om Centro Vacanze Verde Azzurro

Hvor er vi?

De nærmeste byer er Filittrano (ca. 7 km) og Cingoli (ca. 9 km) - i begge byer finder man enkelte supermarkeder og spisesteder. Der er ca. 36 km ud til kysten, hvilket betyder, at man skal beregne en lille times kørsel derud, men at man dog godt kan arrangere en stranddag hist og her under sit ophold på feriecentret.

Alle tænkelige faciliteter og aktiviteter ved hånden

Ud over det omfattende vandland er der et hav af andre aktiviteter, som fx en lille fodboldbane, en større fodboldbane, tennisbane, basketbane, træningscenter, rideskole, sauna, cykeludlejning, beachvolley, legeplads, scene til underholdning og en miniklub med underholdning for børn. Underholdningen for børn foregår næsten hele dagen, men slutter som regel senest 00:30. På den anden side af vejen, hvor der også ligger bungalows, finder man endnu en stor swimmingpool og børnepool. For at komme fra den ene afdeling til den anden er der fodgængerfelt og tilmed også en tunnel, så børn ikke skal krydse vejen. På stedet finder man desuden reception, minimarked, pub, mulighed for frokost med selvbetjening, pizzeria og restaurant, hvor man kan vælge mellem buffet og a la carte. Der er også fællesvaskeri på stedet (mod betaling) og wi-fi (kun ved receptionen og kun mod betaling).

Lejlighederne på Centro Vacanze Verde Azzurro

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse)

Disse 6 bungalows ligger på den modsatte side af vejen, hvor der er lidt mere roligt. Der er både fodgængerfelt og tunnel for at komme over til vandlandet. Disse ferielejligheder er på ca. 38 m² i ét plan. De består af et soveværelse med dobbeltseng, opholdsrum med to enkeltsenge og køkkenhjørne (med 2/4 kogeplader og køleskab) samt badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne har desuden aircondition og sat-tv. Der er udgang til møbleret terrasse og græsareal. Man har sin personlige parkeringsplads foran lejligheden. NB: Der er to trin op for at komme ind i lejligheden.

Treværelseslejlighed med 5 sovepladser (med terrasse)

Disse 18 bungalows ligger på den modsatte side af vejen, hvor der er lidt mere roligt. Der er både fodgængerfelt og tunnel for at komme over til vandlandet. Disse ferielejligheder er på ca. 42 m² i ét plan. De består af et soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og enkeltseng, opholdsrum, køkkentange (med 2/4 kogeplader og køleskab) samt badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne har desuden aircondition og sat-tv. Der er udgang til møbleret terrasse og græsareal. Man har sin personlige parkeringsplads foran lejligheden. NB: Der er to trin op for at komme ind i lejligheden.

Treværelseslejlighed Superior med 6+2 sovepladser (med terrasse)

Disse 6 bungalows ligger som tre dobbelthuse på samme side som vandlandet og receptionen. Disse ferielejligheder er på ca. 65 m² i ét plan. De består af et soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge og køjeseng, opholdsrum med dobbeltsovesofa (mod tillæg) og køkkenhjørne (med 2/4 kogeplader og køleskab) samt badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne har desuden aircondition og sat-tv. Der er udgang til møbleret terrasse. Man har sin personlige parkeringsplads foran lejligheden. NB: Der er to trin op for at komme ind i lejligheden.

Treværelseslejlighed Legno med 5 sovepladser (med terrasse)

Disse 55 bungalows ligger på samme side som vandlandet og receptionen. Disse ferielejligheder er på ca. 42 m² i ét plan. De består af et soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og enkeltseng, opholdsrum med køkkenhjørne (med 2/4 kogeplader og køleskab) samt badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne har desuden sat-tv, mens aircondition tilkøbes i denne typologi. Der er udgang til møbleret terrasse. Man har sin personlige parkeringsplads foran lejligheden. NB: Der er to trin op for at komme ind i lejligheden. Disse lejligheder har skiftedag om søndagen, mens de andre har skiftedag om lørdagen.

Skjul teksten
 
 
search map