Agriturismo i Cingoli i Marche

Borgo della Spiga

 
Borgo della Spiga er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo della Spiga er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cingoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Glæd dig til at møde den smilende Deborah, der med stor sandsynlighed vil være det første menneske, som du møder for enden af den lange og smukke hvide grusvej, som fører til Borgo della Spiga. Der er mange grunde til at smile her midt i paradis. Du kan opleve både solopgang og solnedgang samtidig med at du nyder udsigten over de bølgende bakker, og skulle du få lyst til at opleve rigtige bølger, ligger det smukke blå hav kun ca. en halv times kørsel fra stedet.

Kobl af fra dagligdagen

Deborah og hendes mand forelskede sig i Borgo della Spiga ved første blik, også selv om det ikke var meget andet end en ruin med behov for en del mere end 4 kærlige hænder. På det tidspunkt de kastede sig ud i projektet, boede de i storbyen Milano, men de havde behov for at få ladet batterierne op med ny energi. Vi er ret sikre på, at du også vil falde både for stedets skønhed og de rolige omgivelser, men også for Borgo della Spiga, som er velindrettet og nyrenoveret, men du skal være indstillet på, at du kommer til at bo langt ude på landet.

Cingoli: regionens balkon

Fra gården kan du se landsbyen Cingoli, der ligger på områdets højeste bakke. Cingoli er en del af den sammenslutning som kaldes Italiens smukkeste landsbyer (I borghi più belli d'Italia). Det er en titel man ikke kan søge om, men en titel man får tildelt, hvis byen er særligt velbevaret. Udover et besøg i Cingoli vi anbefaler varmt, at du besøger Ancona, der kun ligger 25 minutters kørsel fra stedet. Ancona er regionens største by og det første indtryk er nok, at det bare er et administrativt centrum. Men kør gennem byen og ned til havnen og derfra videre til domkirken San Ciriaco og de gader der gemmer sig bagved. Udover den arkitektoniske oplevelse af et gammelt og rigt centrum, finder du også dejlige caféer og små kiosker, der serverer den lokale "street food", som især er er baseret på fisk.

Læs mere om Borgo della Spiga

En pool, hvor du virkeligt får lyst til at sidde i mange timer

Swimmingpoolen på 6 x 13 meter ligger lige ved gården og har ejendommens bedste beliggenhed, hvad angår udsigt. Arkitekten bag dette lille mesterværk har oven i købet vundet en pris (Quinquennial Tile Award) - på grund af det smukke og meget enkle design. På den ene side af solterrassen er der et skyggeområde, hvor du kan nyde tilværelsen på en af de bekvemme solsenge, og så har du naturligvis også mulighed for at opholde dig i solen fra morgen til aften. Får skridt fra poolen finder du stedets lille bistro, hvor du kan nyde et let måltid sammen med udsigten, den rene luft, duften af blomster og krydderurter samt fuglenes sang.

Nyd maden i stedets lille bistro

Det lille bistro er nok det sted, hvor Deborah tilbringer det meste af sin tid. Her serveres dagens første måltid, og Deborah gør hvad hun kan, for at tilfredsstille alles ønsker, selv om det kan være svært med så mange nationer samlet på ét sted. Har du særlige ønsker, så kan du altid give besked, og så vil hun forsøge at opfylde dine ønsker. Nogle gange om ugen arrangeres der også aftensmad på stedet. Den består typisk af fire retter, som tager udgangspunkt i de lokale traditioner, årstidens råvarer og Deborah's fantasi. Hvis du ønsker at tilbringe hele dagen "hjemme", så spørg Deborah i god tid, om hun har mulighed for at tilberede en god salat eller en pastaret til frokost til dig og din familie - og med god tid, mener vi senest ved morgenmaden. Om vinteren er bistro'en kun åben om aftenen og kun på bestilling. Derfor kan det være godt at vide, at der ligger en god restaurant blot 200 meter fra den 2 km lange grusvej, som fører ned til Borgo della Spiga. Deborah giver også gerne gode råd om alt det, du kan se og opleve i omegnen. Som det så ofte er tilfældet med tilflyttere, der forelsker sig lidenskabeligt i et nyt område, kan hun bidrage med langt flere oplysninger end de lokale.

Vælg mellem gode lejligheder og værelser

På Borgo della Spiga kan du vælge mellem 6 værelser og 2 lejligheder, som er indrettet i minimalistisk men landlig stil i solide materialer og med en særlig vægt på belysningen. Der er god udsigt fra alle gårdens vinduer, takket være stedets panoramiske beliggenhed. Hvad enten du vælger at bo i værelse eller lejlighed får du aircondition, wi-fi og satellit TV.
Dobbeltværelserne ligger i hovedbygningen, hvor du også finder stedets Bistro. Værelserne ligger alle på første sal har indgang via en udendørs trappe.
Junior Suiten ligger i stueetagen og har indgang fra haven. Lige uden for døren er der et dejligt udendørs område med bord og stole, hvorfra du kan nyde udsigten over landskabet. Dette er gårdens største værelse og er på ca. 30 m²
Lejligheder Få meter fra hovedbygningen, ligger der et anneks, som indeholder to lejligheder, som ligger i stueplan. Hver lejlighed har egen overdækket terrasse med bord og stole lige ved indgangsdøren. De er ca. 42 m² og er indrettet i to plan: stue med sovesofa og køkken (elplader, mikroovn samt nespresso kaffemaskine) samt en hems med dobbeltseng. Lejlighederne er en rigtig god løsning for familier, der søger fred og ro, eller for par, der ønsker at opholde sig i længere tid i området og derfor gerne vil have mere.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Borgo della Spiga

Læs personlige anmeldelser af Borgo della Spiga som ligger i Marche. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo della Spiga. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Borgo della Spiga

Vidunderligt, en ægte perle!

Boede fire nætter i et værelse som var fantastsik dejligt. Alt var pænt og rent. Hele huset var nyrenoveret for 2 år siden, meget smagsfuldt. Virkelig god morgenmad som kunne nydes på terrassen med en vidunderlig udsigt. herligt poolområde.
Meget engageret værtingde. Middag serveres kun 3 aftener om ugen, og vi havde mulighed for at spise en vegetarisk middag med råvarer fra køkkenhaven. Vin, Øl og kaffe kunne købet på stedet hele tiden. De aftner hvor der ikke serveredes middag, var der en restaurant ca. 2,2 km væk, Il Bovare del'Oro, som serverede fantastisk god mad af vidunderligt engagerede ejere og personale. Bil er nødvendigt.
Alt i alt et vidunderligt sted hvor man kan nyde udsigten og høre stilheden. Vi havde svært ved at tage derfra.

Læs mere

Dejlig bolig

En dejlig bolig, rent og pænt. Godt poolområde. Ligger dog lidt væk og det tog ganske lang til at komme til forskellige steder. Savner fornemmelsen af agriturismo, føles mere som en feriebolig, men ude på landet. Meget business. Eksempelvis så kan man købe vin fra nabogården til middagen til 22 euro / flaske mens den på nabogården koster 8 euro. Fanger ikke rigtig beskrivelsen af den store gæstfrihed. Men lejlighederne var i toppen og poolområdet lige ledes.

Læs mere
 
search map