Anmeldelser af Sant'Apollinare

 
Sant'Apollinare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Sant'Apollinare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marche og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Sant'Apollinare

Læs personlige anmeldelser af Sant'Apollinare som ligger i Marche. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Sant'Apollinare. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Karin og Ole fra Hillerød boede på Sant'Apollinare i Cantiano fra d. 9. til d. 16. juli 2005.

Idyl, idyl, idyl !!!!!!
Hvis man elsker natur, renheden og stilheden - så er det bare stedet. Da vi kørte op ad den stejle grusvej - og op og op, lå det lige foran os. Vi kunne næsten ikke tro, at vi skulle bo så flot. Hold da helt ferie. Udlejeren kom os smilende i møde og vi blev anvist vores lejlighed. Waw - rent, pænt og stilfuldt. Da han så slog skodderne foran vinduerne til side, havde vi den mest vidunderlige udsigt over bjergene. Der gik kun nogle få timer, så fandt vi vandrerstøvlerne frem og gik en lang tur. Allerede efter de første timer havde vi taget 100 billeder. Vi blev hurtig enige om, at vi nok måtte holde lidt igen. Men det var virkeligt svært, for at være midt i denne storslåede natur, med alle de smukke sommerfugle, blomster, træer, vandløb og ikke mindst bjergene - kan man kun forundres for hvert øjeblik. Da vi elsker at vandre, savnede vi lidt afmærkede vandreruter. Uanset hvor vi var henne, var der ikke nogen steder med vandrestier. Man finder således rundt på egen hånd og det er en oplevelse i sig selv.

Byen Cantiano blev vi forelsket i lige ved ankomsten. Den er ikke stor, men har alt hvad hjertet kan begære. Også her er man midt blandt lokalbefolkningen. Det er spændende at opleve deres daglige rytme i forhold til vores hverdag herhjemme. Tilfældigt støtte vi på en brochure, hvor der var beskrevet nogle grotter (ca. 35 km fra Cantiano). Det varn virkeligt et besøg værd (Frasissi ???) Imponerende. De små bjerglandsbyer var hver for sig et besøg værd. Det er som om tiden står stille, når man går i de smalle gader og ser på de smukke og vedligeholdte gamle huse.

Vi oplevede, hvor stor Italien er. Når der er skiltet med en seværdighed, står der ikke angivet km. Så vi kørte ofte 50 km og mere til en seværdighed. Måske man kunne lægge noget brochuremateriale, som angiver afstand og selve seværdighederne? Med hensyn til Sankt Apollonaris Country House - så kan vi kun sige:" Det lever op til alle stjernerne". Området omkring ferielejlighederne blev passet og plejet af udlejeren - og gæsternes privatliv blev respekteret 100%.

Denne ferie har givet os mange vidunderlige minder, som vi heldigvis har fastholdt på 300 billeder :o) Skulle vi igen planlægge en ferie i Italien - så ved vi, hvor vi kan booke vores ferielejlighed.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jeanne og Jørn fra Odder boede på Sant'Apollinare i Cantiano fra d. 6. til d. 13. september 2004.

Så er vi hjemme fra vores ferie i Sant'Apollinare. Og det var alle tiders. Når man ser en beskrivelse at en feriedestination, viser det sig jo af og til at papiret var taknemmeligt. Men her overgik stedet vores forventninger. Vores 2 - værelses lejlighed var o.k, men ikke noget specielt. Men stedet som helhed var i top.
De 2 stenhuse og den overdækkede terrasse ligger i en stor lukket( =indhegnet) have med udsigt til bjerge hele vejen rundt. Og alt var velholdt og rent og med blomsterkrukker overalt. Der var 2 pooler, som blev renset hver morgen. Den største var fin til at svømme i, og den mindste var med trapper, så man kunne sidde og hygge sig i vandet! Der var mange liggestole og små borde på fliserne omkring poolerne, og der var god plads til mange mennesker. Men vi var helt alene, og det syntes vi naturligvis var helt vidunderligt. Hvis der er fyldt op i alle lejligheder kunne der jo godt være 20 personer mere, og så vil det hele jo virke helt anderledes.
Vi havde en dejlig terrasse foran vores lejlighed,og det syntes vi var et stort plus i forhold til de 2 lejligheder, som ligger på 2 sal. De har ingen terrasse, så de må være nødt til at benytte den overdækkede terrasse, men så skal man jo bære alt ned ad trappen og om på dan anden side af huset.
Og så en lille detalje: man kan altså ikke bestille morgenbrød bragt op, men de havde i supermarkedet gode brød, som sagtens kunne spises daggammelt !
Vi havde nogle dejlige ture til Assisi, Gubbio og ikke mindst til Urbino. Men også en fin tur til Furlo, hvor vi inde i byen kørte op ad en smal vej , som gav mulighed for et par gode traveture væk fra vejen og som endte oppe på toppen med storslåede udsigter over dalen. Vi var også oppe på de 2 bjergtoppe, som vi i 2 retninger kunne se fra haven, og det var sjovt at kunne "se hjem" deroppe fra.
Der var så skønt i haven -(og en stor grill), at vi slet ikke havde lyst til at tage derfra for at gå ud at spise om aftenen, men vi havde fået anbefalet en restauration i Piobbico og ville have spist der den sidste aften, men så blev det et voldsomt uvejr med regn, torden og lyn. (det var bare så flot at se !) Så vi spiste på en lille restauration på torvet i Cantiani, og det var udmærket.
Men konklusionen: Stor anbefaling. In - Italias beskrivelse var ingen overdrivelse!!
Og vi har bestemt lyst til at komme der igen - måske i den store lejlighed sammen med børn og børnebørn!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Therese og familie besøgte i juni måned 2004 Sant'Apollinare

Vi havde et fantastisk ophold i Sant'Apollinare! Beliggenheden med udsigten over de ubeskriveligt naturskønne trøffeldale skal man lede længe efter. Vores ophold (2 voksne + 2 børn - 2 og 4 år) i en uge kunne sagtens have varet længere - lejlighederne var velfungerende og praktiske - bortset fra, at der kunne have været mere service i køkkenet.
Udenfor var alting så smagfuldt anlagt og tilplantet med lavendler og rosmarin og skønne krukker med roser.
Terrasserne var praktiske og de udendørs stengrill var et tilløbsstykke.
Vi kunne indvi den store nye pool - så med 2 pools er der underholdning til alle. Firbenene fik benene på nakken....vi stødte på nogle af de små skorpioner (der ikke er farlige - men ikke desto mindre ret karakteristiske).
Alessandro kom hver morgen og ordnede pool og liggestole, hjalp os med turforslag, praktiske fif om stedet og åbningstider m.v. i byen, gav os ekstra linned etc. - en super hjælpsom og venlig person, som vi forærede noget vin.
Når vi fik løsrevet os fra poolen tog vi på ture til især Gubbio - også Passo del Furlo ved Acqualagna (kløft, flod, dæmning), Urbino, Piobicco (ridderborg for drengene - med fangehul) var nogle af højdepunkterne.
Cantiano har lækkert supermarked, grønthandlere, legetøjsbutik, restaurant og frisør...- lige hvad der skal til - og INGEN turister - kun lokale italienere - meget venlige. Hele området med autentiske middelalderbyer kan anbefales til alle.
Derimod var Adriaterhavskysten med Fano meget turistet og overfyldt - en stor kontrast til Cantiano. Vi vil gerne tilbage!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn
Jani og familie skrev til os efter deres sommerferie på Sant'Apollinare fra d. 7. til d. 14. juli 2001:

Det har endnu engang været en vellykket ferie i Italien i et af jeres formidlede boliger.
Vores lejlighed var helt perfekt. Stedet med de 5 lejligheder er meget flot restaureret, og selvom det er meget intimt at bo så relativt få sammen, er der masser af plads og hyggelige kroge, hvor man kan være sig selv og slappe af. Udsigten til alle sider over landskabet med bjerge er helt fantastisk.
Vores tre børn nød opholdet ligeså vel som os. De fangede firben, legede i poolen, spillede bordtennis og fodbold, og de fandt hurtigt sammen med de andre to børn, der også var der. Som forældre oplevede vi det som et meget sikkert sted for børn, hele området er indhegnet og udover poolen er der ikke andet farligt for børn. Det gav selvfølgelig også os som forældre lidt ekstra frihed.
Den nærmeste lille by Cantiano er meget charmerende og helt fri fra turister - udover os fra Sant Apollinare Gård. Befolkningen oplevede vi meget imødekommende og hjælpsomme. Gubbio og Urbino var bestemt også meget charmerende. Alle byer giver god mulighed for at fordybe sig i den meget spændende fortid og kultur, som på alle måder fra byernes oprindelse har været langt foran Danmark på samme tid, og som til heldigvis er meget godt bevarede. Selv børnene kunne sagtens iscenesætte, hvordan det måtte have været at bo i disse byer for 600 til 1000 år siden.
Vi nåede også en tur til grotterne, som var meget imponerende. Vi vil meget anbefale dette sted til familier, der ønsker at mikse flot natur, kulturelle byer og lækker bolig i et område fri for mange turister. Området byder på tilstrækkeligt at udforske for en uge, og vi kunne sagtens have brugt lidt flere dage, men 14 dage ville nok have været for meget. Til kommende gæster kunne vi anbefale at søge litteratur om området hjemmefra - specielt Gubbio og Urbino. Således ville der være mulighed for at få det hele historien med for et relativt begrænset område.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2001
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Morten og hele familien fra Vedbæk var en uge på Sant'Apollinare fra d. 14. til d. 21. juli 2001 inden de kørte videre til Bolsena, Nord for Rom. Han skrev om turen:

Det første ophold, som var hos Matteo i Cantiano, gik over al forventning. Huset var fantastisk, smukt beliggende i bjergene med stor udsigt og stilhed. Byen havde det nødvendige i.f.m. indkøb m.m., men var ikke i sig selv noget særligt. Men Cantiano ligger meget centralt både i forhold til vandet - en time til Fano og til en række interessante byer f.eks. Gubbio, Urbino m.m. Grotterne i Genga er også et besøg værd. Selvom det ikke er et decideret vin-område, kan man dog købe lokal vin i Cagli ligesom der ikke er langt til Montefalco og Torgiano.
Matteo og hans medhjælper var utroligt gæstfrie og hjælpsomme med bl.a. at tænde op i pizza-ovnen, hvor vi bl.a. lavede pizza'er 2 aftener, til stor gælde for ungerne og flæskesteg en anden aften. En stor succes.
Swimmingpoolen var uundværlig for ungerne, men kunne godt, til os voksne, have været lidt større. Selve huset vi boede i var perfekt til 3 familier - 12 personer i alt og dets stand en glædelig overraskelse. Da vi gik meget op i også at lave maden sammen og i huset, kunne der godt have været lidt mere køkkentøj, grydelåg m.m.
Dette sted og ophold bør efter alle deltageres opfattelse have 5 stjerner ! - Vi følte os meget velkomne og vil varmt anbefale stedet til andre.
...så kørte de videre til Bolsena...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2001
Antal rejsende 12 voksne
Navn
Solveig og hendes familie fra Charlottenlund boede fra den 21. til den 28. juli 2001 på Sant'Apollinare. Hun skrev siden:

Det var rigtig godt. Ingen problemer med at finde det. Vi ventede ved baren og vi blev hentet omgående. Der er i øvrigt kommet skilte op, så man kunne godt selv have fundet det, men det er langt oppe, så man ville nok begynde at tvivle. Stedet fungerede godt. Gode lejligheder, fantastisk udsigt. Der var dog et par småting. Man bor jo meget tæt og det fungerer udmærket, hvis det er nogen mennesker, som man kommer godt ud af det med. Der var vi heldige og havde en rigtig hyggelig uge (vi mødte jo din tidligere kollega Jørgen). Men det er værd at vide, at det er meget tæt og man kommer meget tæt på de andre som bor der.
Der mangler nogen småting i lejligheder for at gøre den helt perfekt. Der er ingen ovn og derfor savner man en brødrister. Stort set alle ødelagde panderne for at prøve at riste brød på dem. Og en bakke til at bære frem og tilbage med. Små ting men nyttige ting. Men ellers var det rigtig godt. Den store bygning med plads til 12 personer er virkelig lækker. Det må prøves en gang. Stedet ligger godt mellem Urbino og Gubbio, som er 2 rigtig dejlige byer. Specielt Urbino er fantastisk smuk og virkelig et besøg værd.
Endnu engang tak for den gode service vi fik da vi skulle finde et sted. Vi vender helt sikkert tilbage næste gang turen går til Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2001
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Jens og familie fra Næstved boede på Sant'Apollinare fra d. 30. juni til d. 7. juli 2001 inden de kørte videre til Principina Terra i Toscana. Han skrev om stedet:

Vi har haft en god tur til Italien - men hvor var der stor forskel på de to steder.
Først Cantiano: Matteos gård i den lille by Cantiano ligger flot og er virkelig smagfuldt indrettet. Her er ingen turister, så med en Passat med tagbox, lyst hår og blå øjne vækker man opsigt! Men alle er søde og hjælpsomme!
Vi har især nydt at handle sammen med de italienske husmødre hos den lokale slagter, grønthandler og det lokale supermarked Conad - butikker som sælger bedre råvarer end man kan opdrive i København og til meget billige penge. Vi tilberedte mange måltider på den udendørs grill og nød udsigten og ungerne (3 drenge 10, 10 og 12) havde det rigtig sjovt med de andre familiers børn (de fangede firben og spillede volley i den lille, men gode pool).
Vi nød sådan at slappe af og være på gården og vi orkede ikke at køre en hel masse rundt, men her er hvad vi i hvert fald kan anbefale: Drypstenshulerne i Frassati (alletider for både børn og voksne) og Urbino (fantastisk velbevaret og hyggelig renaisanceby).
....så kørte de videre til Toscana...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2001
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Anne-Louise og familie fra Frederiksberg holdt to uger ferie i Italien fra d. 1 til d. 15. juli 2000. Den ene uge boede de i Bolgheri i Toscana, derefter kom de til Cantiano og ophold sig på Sant'Apollinare. De skrev til os efter hjemkomsten:

Derimod havde vi en dejlig uge i Cantiano. Det var også helt umuligt at finde, så vi måtte ringe til Matheus (er det ikke det han hedder?). Huset var rummeligt og lækkert og omgivelserne var vidunderlige. Næste gang er jeg ikke bange for at bestille inde i landet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2000
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Niels og familie fra Birkerød tilbragte en uge på Sant'Apollinare fra d. 15. til d. 22. juli 2000. Han skrev til os efter rejsen:

Vi havde den bedste uge du kan forestille dig. Vi har vist vores billeder derfra og det er første gang jeg har oplevet, at nogen siger: "Det ser da fuldstændigt utroligt ud!" Sådan bare baseret på et almindeligt billede. Og det er præcis hvad der sker, når vi viser venner og familie billeder af udsigten fra terassen i lejligheden (Le Margherite). Og huset er enestpående i sin kombination af moderne indretning og ældgammel italiensk landbo-byggeskik.
Hvis noget skal ændres så er det helt klart kvaliteten af køkkenudstyret. det er ganske enkelt for dårligt. Gryderne er for tyndbundede og brænder hvad som helst på, redskaberne er for mangelfulde, kaffekande alt for lille, for lidt bestik, for få kopper og glas og flere andre ting. Det bør Matteo - som er ualmindelig behagelig, positiv, hjælpsom og rar - rette asap!
Tips til ture: Tag til Frasissi Grotterne! Uanset hvad du ellers har behov for og lyst til, så gå ikke glip af denne fantastiske oplevelse af naturens præstationer. Det er ganske enkelt en af de største naturoplevelser, vi hver især har haft. Og du bør også nyde de gamle middelalderbyer Gubbio og Urbino. Og måske tage en heldagstur til Fano og gå på stranden med dine børn. Det er etablissementsstrande - javel - og vandet er godt, rent, og utroligt badeligt!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2000
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2000
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map