Agriturismo i Cantiano i Marche

Sant'Apollinare

 
Sant'Apollinare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Sant'Apollinare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marche og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Sant'Apollinare Country House er beliggende i de skovklædte bakkelandskab bag ved byen og er det perfekte udgangspunkt til vandreture og trekking i Bosco di Tecchi (WWF Oasis, Italien), Monte Catria Massiv på hesteryg eller andre udflugter til nogle af de gamle levn fra romertiden. Gourmet-gæsten vil kunne nyde den gastronomiske rute med traditionelle retter med svampe, vildt og så selvfølgelig de fineste trøfler i verden på de lokale restauranter i byen.

Denne lille gård består af tre historiske stenvillaer og en lille svømmebassin. Et nyt svømmebassin på 7 x 14 meter blev gjort klar siden sommer 2004. Gæsterne kan desuden frit benytte den fælles grill i den store have samt den store dækkede terrasse, hvorfra der nydes et flot udsigt over den ene dal. Stedets mest imponerende træk er uden tvivl udsigten, som her åbner sig over to dale og de imponerende bjerge på den anden side af byen.

Læs mere om Sant'Apollinare

Gården blev restaureret i år 2000 og bliver velholdt med omhu og lidenskab af Matteo, den lokale tandlæge, og Alessandro. Alle indlogeringer er rummelige og elegant indrettede, møblering er elegant uden at virke tung. Børnene kan her løbe frit uden nogen risiko for trafik. Den lille vej grusvej der fører op til huset bruges udelukkende af stedets gæster og af en familie der bor lidt højre op ad bakken. Siden der er 5 km til Cantiano, hvor der findes flere spisesteder og butikker til indkøb af dagligvarer, kan du bestille brød til Alessandro som vil bringe det op om morgenen.

Komplekset indeholder fem komplet uafhængige og velindrettede lejligheder og et stort hus, som er egnet til mindre grupper eller familier der gerne vil have en fælles stue hvor de alle kan samles.

Skjul teksten
 
 
search map