Anmeldelser af San Silvestro

 
San Silvestro er ikke tilgængelig i øjeblikket
San Silvestro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cagli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af San Silvestro

Læs personlige anmeldelser af San Silvestro som ligger i Marche. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af San Silvestro. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Michael og familien fra Risskov boede på San Silvestro i Cagli fra d. 21. til d. 28. juli 2007.

Vi var meget begejstrede for stedet. Vi ønskede at være sammen uforstyrret et smukt sted. Det blev til fulde opfyldt. Udsigten var fantastisk; at sidde ude og se solen gå ned for lidt senere at følge månen stige op over bjergene
- det var en berigelse. Vi fik kun besøg af to heste, et æsel og så vores meget søde og hjælpsomme vært. Det blev aldrig kedeligt, hverken for børn, forældre eller bedsteforældre. Der blev fortalt historier og malet illustrationer dertil. At lave mad blev en del af underholdningen. Huset ligger meget isoleret på et plateau sammenbygget med en kirke. Der er god plads i og omkring huset og køkkenet fungerede godt. Vi var glade for den professionelle kaffemaskine, så det blev til mange kopper espresso. Vi savnede kun aircondition og en fryser. Det sidste skal der gøres noget ved, specielt med tanke på den store afstand til forretninger(ca. én times kørsel). Uden stress nåede vi udflugter til Urbino, Gubbio, Fano (badning) og de imponerende grotter, og vi var til byfest i Pergola. Det var en dejlig ferie for alle! Vi kan anbefale det til andre som har samme interesse. Er du derimod til badning, nye kontakter og ser du gerne at børnene er optaget af leg hele dagen og først viser sig til aften, så er det ikke stedet

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn
Familien Jensen fra Vallensbæk Strand holdt ferie på San Silvestro Gård i Cagli fra d. 23. juli til d. 1. august 2002. De skrev om deres oplevelse på stedet:

Vi er en familie på syv: mor, far, tre børn plus kærester, der har tilbragt ni nætter på San Silvestro gård i Cagli (23.07-01.08.02). Vores ønske var helt klart at bo lidt afsides og pleje familielivet samt alligevel at have mulighed for at besøge nogle eller flere af italiens adskillige attraktioner.
Fra det tidspunkt vi ankom, var vi fuldstændig solgt. For det første er det det mest naturskønne område man overhovedet kan forestille sig. Man er helt alene og får virkelig oplevet Italien på første hånd. At stå op til sådan en udsigt og se solnedgangen om aftenen er et syn uden lige. For det andet er præstegården indrettet på en måde, der gør at man intet mangler. Fem lækre dobbeltværelser, to dagligstuer, tre badeværelser og et køkken, der ikke lader noget at ønske. Derudover er der en lækker gammel kirke tilknyttet præstegården, hvilket også er en udsøgt oplevelse.
Den italienske ånd får man også oplevet. Ikke bare fra indbyggerne i de nærmeste byer, men også fra Marco, der er tilknyttet gården. Magen til gæstfrihed skal man lede længe efter.
I den korte periode vi tilbragte på San Silvestro (alt for kort for vores vedkommende) besøgte vi såvel San Marino som Firenze uden det store besvær og mener virkelig at have fået en oplevelse for livet. Vi ville absolut intet ændre ved vores ferie.
For alle, der skulle ønske at opleve Italien på den mere utraditionelle og naturskønne måde, kan dette ophold varmt anbefales. En ting er i hvert fald sikkert: Vi vender frygteligt tilbage.
Slutteligt vil vi sige: Tusind tak for et uforglemmeligt ophold, vi har haft "The time of our lives".
1000 kys og kram fra familien Krøyer/ Jensen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2002
Antal rejsende 7 voksne
Navn
Søren og familie tilbragte to uger på San Silvestro Gård i fra d. 8. til d. 22. juli 2000. De meddelte efter rejsen:

Vi har haft en rigtig dejlig ferie på San Silvestro Gård, som helt levede op til vores forventninger.
Vi blev noget overraskede over den øde beliggenhed med min. 20 minutters bjergkørsel for at komme til nærmeste by Fula. Til gengæld nød vi den fantastiske udsigt over solsikkemarker fra bjergtoppen. Det havde vi heller ikke forventet. Det er et fantastisk landskab. Vi sad hver aften i timevis og nød den storslåede udsigt og den dybe stilhed.
Selv om der ikke var de store underholdningsartikler som svimmingpoll, computerspil m.m. for de to børn på otte år beklagede de sig ikke en eneste gang over at de kedede sig. De lavede store projekter med at indfange græshopper, vandrende pinde og andre insekter. Firben og ildfluer var det helt store hit. Der blev lavet boliger og korndepoter til myrerne samt gået på opdagelse på bjerget og fisket i kløften ved Fula.. Det var meget fasinerende nærmest at bo i den tilhørende kirke med direkte adgang fra opholdsstuen. Vi savnede lidt bademuligheder i området, men med 45 minutters kørsel til adriaterhavet gik det også. Vi kom ikke på så mange udflugter som planlagt hjemmefra. Det skyldtes til dels, at der skulle bruges så megen tid på transport bare for at komme ned fra bjerget. Til gengæld nød vi den totalt ugenerte beliggenhed til fulde.
Vores værtsfamilie var utrolig søde og behjælpsomme, selv om vi havde store kommunikationsproblemer grundet sproget. 
Tak for et dejligt ophold. Vi kan kun anbefale dette sted til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2000
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn
Karsten og hans familie fra boede på San Silvestro Gård i Cagli fra d. 1. til d. 8. juli 2000. Han skrev til os:

Ønsker man fred og ro på en hyggelig gård er dette lige stedet, men man skal være klar på at køre ca 40 min på snoet bjergvej for at hente morgenbrød.
Man bor på toppen af et bjerg og har en fantastisk udsigt. Der er et stort dejligt køkken og mulighed for at vandre i bjergene. Vi var 6 personer afsted og alle var super vilde med stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2000
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map