Agriturismo i Cagli i Marche

San Silvestro

 
San Silvestro er ikke tilgængelig i øjeblikket
San Silvestro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cagli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Et gammel præstehus, som kan dateres helt tilbage til 800-tallet, er blevet renoveret og byder nu velkommen som ferieby i et område der er specialiserede i produktion af de værdifulde hvide trøfler. Naboen er en lille landsbykirke med regelmæssige gudstjenester og tilsammen udgør de et typisk billede af landskabet ved Marche.

Komplekset er beliggende på bjergsiden til Monte Paganuccio, et fredet naturområde mellem Apenninerne og Adriaterhavskysten og meget tæt på Gola del Furlo kløften og det 1000 år gamle St. Vincent kloster. Her kan de besøgende beundre vigtige arkæologiske fund fra den gamle flaminske vej (Via Flaminia). De fantastiske bjergformationer som reflekteres i den kunstig anlagte sø er et yndet område for reder af de gyldne ørne, der leger med vinden over naturområdets besøgende. Fra gården går gamle stier gennem skove og enge op til Monte Paganuccio, hvorfra man kan nyde den betagende udsigt med en fantastisk panoramisk udsigt.

Læs mere om San Silvestro

San Silvestro består af stort køkken, stor opholdstue med pejs, fem dobbelte soveværelse og to badeværelser med brusebad på gangen. Ideelt for familier og små grupper. Huset er omgivet af haver og en patio til de afslappende øjeblikke. Indenfor er et stort rum med ildsted og praktisk landkøkken med udsigt ud til have og ideelt for små grupper, der ønsker at tilbringe en forfriskende weekend på landet. Denne smukke hytte er overalt møbleret og indrettet så hjemligt, at den danner de ideelle omgivelser for en afslappende ferie.

Signor Belli ejer også en stor farm med mere end 100 hektar skov og opdyrket land. Farmen producerer og sælger typiske produkter fra egnen, såsom grøntsager og egen vin lavet af druer samlet fra den velholdte vinmark. Du kan også købe delikate trøfler eller ovenikøbet selv gå på jagt efter dem i kunstig anlagte trøffelfarme ovenpå jorden. I løbet af efteråret foreslår vi, at du går på opdagelse i denne mystiske trøffelverden sammen med ejeren og hans veldresserede hunde: en oplevelse i direkte kontakt med naturen i et område hvor eksperterne stadig er mellem de bedste i verden. I oplandet er der også mange små farme, hvor gamle hyrder producerer lækre oste med traditionel teknik.

S.Silvestro er beliggende i det gamle hertugdømme Urbino, så der er mange udflugtsmuligheder i området: Urbino, Gubbio og andre mindre kendte byer som Cagli, Mondavio, Fossombrone og Frontone-slottet. For de, der kan lide mountainbiking, foreslår vi en behagelig tur til de små hyggelige landsbyer i det omkringliggende bakkelandskab. Vi kan anbefale et besøg i Tarugo, Montescatto og den lille charmerende La Torricella, hvor murene stadig står fra det gamle fort. Nede i dalen finder man et område som er blevet kendt for de berømte bronzestatuer af Cartoceto, først fundet i 1950.

Skjul teksten
 
 
search map