Anmeldelser af Casale Torre del Sasso

 
Casale Torre del Sasso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casale Torre del Sasso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cagli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casale Torre del Sasso

Læs personlige anmeldelser af Casale Torre del Sasso som ligger i Marche. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casale Torre del Sasso. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Niels Erik og familie fra Skjern boede på Casale Torre del Sasso i Cagli fra d. 21. til d. 28. juni 2008.

Vi har haft en fantastisk oplevelse, hvor vores værtspar i den grad var til rådighed for os. De var venlige og imødekommende og så havde vi den specielle oplevelsen af, at blive inviteret med, da der var familietræf, hvor der blev serveret Polenta med forskellige små forretter forinden. Senere oplevede vi, hvordan de selv lavede deres pasta uden brug af maskinelle remedier. Lejligheden var dejlig men et historisk snit over sig. Det eneste klagepunkt er køkkenet, hvor inventaret bør opjusteres til nyere tid.
Området og byen lever fint op til jeres beskrivelse og giver mulighed for indkøb, restaurantbesøg m.v. Hvis der ønskes større udvalgsbutikker, så kan vi anbefale en tur til Fano ved østkysten. Vi kan i øvrigt også anbefale en tur til miniputstaten San Marino.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 14 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Peter og familien fra Hørsholm boede på Casale Torre del Sasso i Cagli fra d. 24. juni til d. 1. juli 2006.

Vi kender feriestedet fra forgående år, så vi vidste hvad vi kunne forvente. Det er en oase midt i et autentisk og ´turistfrit´ Italien. Mario er alle tiders opmærksomme vært og lejlighederne er fine. Dejlig afslapning for alle aldre.
Altså: vi har endnu engang været godt tilfredse med jeres feriesteder.


Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Mads og familie fra Måløv boede på Casale Torre del Sasso i Cagli fra d. 20. til d. 27. august 2005.

Vejbeskrivelse:

Vi er enige i at vejbeskrivelsen til Casale del Sasso er mangelfuld. Primært pga. den totale mangel af skilte til stedet. Her kommer et forslag til en opdateret beskrivelse.

Kør af ved Exit ”Cagli Ouest” Drej til højre væk fra Cagli by og tag den første lille vej til højre mindre end 50m herefter, Via Civita. Følg denne vej rundt og under hovedvejen, forbi en lille sidevej med huse, ned i dalen og op igen til det sidste hus. Dette er Casale Torre Del Sasso. Kør ind ved skiltet ”Propriete Privatee” og parker her.

Rejsebeskrivelse:

Vi havde lejet Reniccio i en uge 2 voksne og to små børn. Selve lejligheden var nogenlunde som forventet, bløde senge og mangelfuldt køkkenudstyr men rent, pænt og funktionelt. Vi sad de fleste dage udendørs og grillede til aften. Stedet er flot holdt og har et dejligt poolområde med brusebad. Ned imod floden er der en temmelig nedslidt motionsbane og en fodboldbane, der er udmærket hvis man kan finde nogen at spille med. Vi kunne ikke bade i floden da der kun var ca. 20-30 cm vand da vi var der. De aktiviteter der er nævnt i beskrivelsen så vi ikke noget til. Cagli er en lille søvnig by uden de store seværdigheder. På byens torv ligger der et par cafe’er. Vi besøgte om eftermiddagen ofte Cafe Italia, der har de bedste is i miles omkreds. De har åben fra kl. 05 om morgenen til kl. 02 om natten, og er sikkert et udmærket sted at indtage morgenmaden på Italien style.

Der er i alt 3 supermarkeder i Cagli. Det bedste er CONAD på vej nord ud af byen. Overfor denne ligger der en lille bager. Generelt er brødet i butikkerne tørt og hårdt, noget vi generelt blev skuffet over ved Italien, men om morgenen ved bageren kan man få udmærket brød. Vi fandt kun to restauranter i Cagli, den ene ligger i forbindelse med et hotel ved det runde tårn og er ikke særlig indbydende. Så vi prøvede kun den anden, Ristorante Del Commercio, der ligger hvis man går en gade nedad fra tårnet. En meget hyggelig restaurant der serverer pragtfuld mad. Prøv deres anretning af 6 forskellige Antipasta – det er super lækkert. De har desuden hest på menukortet, så pas på hvis I ikke vil prøve det. Vi var heldige nok til at finde en der kunne oversætte for os da ingen i restauranten kunne andet end italiensk.

Selve Marche området er skønt, der er gode udflugter til f.eks. Urbino og Gubbio. Vi var også i San Marino og i Frassasi Grotterne. Sidstnævnte skal man ikke snyde sig selv for, de er fantastisk flotte. En anden stor oplevelse er at kører op i bjergne. Vi fandt en rute op i 1500 meters højde, hvor der går køer og heste på bjergskråningerne og udsigten er pragtfuld. Køb et kort over Marche og tage turen ad de små veje op på Monte Nerrone imellem Pianello og Secciano ca. 5-10 km vest for Cagli. Til sidst havde vi to pragtfulde dage ved stranden. Kør til Fano og fortsæt af vej 16 mod Pesaro, ca. halvvejs er der en gangbro over togskinnerne. Her er der gratis parkering og en pragtfuld sandstrand især hvis man har børn med da vandet ikke er særligt dybt de første 20 m og helt uden tang og sten. Desuden er området beskyttet fra havet af store stendiger og man kan leje liggestole og paraplyer.

Alt i alt har vi haft en pragtfuld ferie i Marche, med dejlige oplevelser både kulturelle og kulinariske. Vi vil bestemt kontakte In-Italia næste gang vil skal rejse i støvlelandet.

Forbedringer: Bedre rutebeskrivelse. Gæstebog i hver lejlighed, hvor man kan skrive sine bedste oplevelser og specielle fund ned. Tilføj viskestykker til huskelisten. Den officielle aflevering står i lejligheden til kl. 8.30 og ikke kl. 9 som i jeres dokumentation, dog ikke noget reelt problem, da udlejer er meget fleksibel.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Ellen Margrethe og familie fra Bagsværd boede på Casale Torre del Sasso i Cagli fra d. 16. til d. 23. juli 2005.

Jo tak, vores ferie i Italien og opholdet i Gagli er godt overstået. Vi var vældig glade for lejligheden, som var rummelig og charmerende og passede fint til 2 familier (8 personer). Hus og have lå smukt og poolen var også i orden.

Kun 2 små ting fra jeres hjemmeside, skulle I måske fjerne. Der var hverken minigolf eller bueskydning på stedet eller i umiddelbar nærhed. Det var lidt ærgerligt, da en af de store drenge selv havde medbragt sin minigolfkølle og en enden var meget interesseret i bueskydning. Nu vil jeg så sige, at det kun lige var øjeblikkets skuffelse for dem. De havde nok at gøre med svømning, fiskeri i floden og andet sjovt. Det er bare lidt dumt at reklamere med noget, som ikke findes.

Hvis man søger den store stilhed i bjergene, er det ikke lige stedet, da lyden fra motorvejen er ret markant, men der er jo også lydene fra byen, som kan være charmerende. Der var næsten musik/teater eller fodboldkamp fra stadion hver aften, og det gav indtryk af en levende by.

Selve Cagli by er charmerende - bl.a. opdagede vi, at hele byen om onsdagen var en stor markedsplads. Noget af det mest fascinerende i området er nok den både vilde, smukke og også meget varierede natur. Hvis man har lyst til at vandre, er der mange muligheder.

Vi var godt tilfredse og det er ikke utænkeligt, vi vil vælge In-Italia en anden gang. Tidligere har vi også igennem In-Italia boet udenfor Urbania, La Caputa - et rigtig skønt sted med en fantastisk restaurant, som vi desværre ikke nåede at besøge denne gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn
Peter og familie fra Hørsholm boede på Casale Torre del Sasso i Cagli fra d. 18. til d. 25. juni 2005.

Vi har været yderst tilfredse med vores ophold i Cagli.
Vi var 4 voksne og 4 børn i en stor, pragtfuld herskabslejlighed. Bygningen, poolen og udenoms arealerne var meget velplejede. Mario og hans kone var flinke og hjælpsomme. Selve byen er autentisk og uden for mange turister. Vi vender helt sikkert tilbage. In-italia og Mario bør være opmærksomme på den meget vanskelige vej til selve feriestedet. Dette skyldes især In-Italias meget mangelfulde beskrivelse. Det sidste stykke vej er mere en grussti, som går under en bro og langs et floddelta-område. Vi opfordrer In-Italia til at få lavet rejsebeskrivelse mere præcis!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 5 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Dan og familien fra Kibæk boede på Casale Torre del Sasso i Cagli fra d. 17. til d. 24. juli 2004.

Stedet er helt fantastisk. Huset er noget af det mest autentiske vi nogensinde har oplevet. Lejligheden Le Volte var et dejligt køligt ly under den bagende sol. Valget mellem at bade i floden eller poolen kunne til tider være svært - for begge steder var lige rent. Vi følte os som de eneste turister hos de meget venlige og gæstfrie mennesker i Cagli. Og priserne på mad m.m. var rigtige. Men der er jo heller ingen turister! Vi kommer igen... Sammen med vores børn.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 8 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Agriturismo Chignoni

Apecchio, Marche

La Maestade

Smirra, Marche

Fattoria di Gratena

Bettolle, Toscana

Populært i Marche

Villa La Serra

San Severino

Valle del Metauro

Montemaggiore al Metauro

search map