Anmeldelser af Casale Torre del Sasso

 
Casale Torre del Sasso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casale Torre del Sasso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cagli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casale Torre del Sasso

Læs personlige anmeldelser af Casale Torre del Sasso som ligger i Marche. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casale Torre del Sasso. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejlig ferie

Casale er overordnet et dejligt sted. Vi boede i Airone, som passede fint til vores familie. Dog virkede det lidt som om, vi var et af de første hold, som boede i lejligheden i denne sæson. Lejligheden virkede lidt fugtig og indelukket - dette forsvandt dog efter 3-4 dage. Der var tillige en del småting, som vi måtte reklamere over: manglende lys i emhætte, varmtvandsbeholderen som jævnligt gik ud, en knækket lamel i børnenes seng så de lå i et "hul", osv.... Dog skal det siges, at Mario var hurtig til at komme og udbedre manglerne. Vile dog være rart, hvis det var klaret inden vores ankomst. En anden ting, som bør nævnes, er, at værtsparret ikke taler engelsk. Kommunikationen var derfor via sms og google translate. Wifi forbindelsen var meget svingende. Nogle stikkontakter sad lidt løst i væggen. Haven var groet noget til, så billeder og tekst på hjemmesiden bør nok opdateres. Men ellers var det et dejligt sted med en skøn pool, floden tæt på hvor der også kunne bades og en hyggelig by med fine cafeer, restauranter og indkøbsmuligheder. Og et dejligt ugenert sted uden for mangler andre turister.

Cagli som feriedestination

Drypstenshulerne i Frassassi er helt bestemt et besøg værd. Stranden i Fano er også rigtig lækker. På torvet i Cagli ligger en fin pub/pizzaria, hvor de laver virkeligt gode pizzaer og hvor de er super søde. Tæt på torvet i Cagli ligger endvidere en fin restaurant med en Rising Star - den hedder vist Osteria Le Gironda. De laver virkelig lækker mad.

Casale Torre del Sasso
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casale Torre del Sasso
Toværelseslejlighed Airone
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Italiensk gæstfrihed

Vi har følt os meget velkommen og tilpas med Mario, vores udlejer, trods manglen på et fælles sprog. Lejligheden var meget personligt indrettet i den gamle bygning, hvor den selv på varme dage indtil om eftermiddagen var behageligt køligt. Med fem børn (4-17) var poolen vidunderlig, altid ren og godt vedligeholdt.
En ulempe: mangel på skærme på vinduerne giver myg frie tøjler - at sove med lukkede vinduer, ville have været for varmt. TV kun på italiensk, meget svag WiFi kun i visse hjørner af boligen (for os en fordel: vores søn var mere lydhør end derhjemme - men er man afhængig af det skal man kigge efter alternativer).Grundlæggende køkkenudstyr (medbring: kartoffelskræller, lille køkkenkniv, skærebræt)

Anbefaling til kommende gæster

Anbefalelsesværdige udflugter: Gubbio, Urbino, Furlo (Pass og Tal), Frasassi grotter, Fonte Avellana (guide!), Monte Petrano, Monte Nerone, - værten i Marktcafe i Cagli taler flydende tysk, onsdage er der ugentlige marked, lækker pizza i Cagli på vejen omkring centrum (Strada Provinciale 29). Adria er inden for rækkevidde (ca. en times kørsel til Fano / Pesaro), men behøve ikke nødvendigvis opleves. Mod Pianello kan f.eks man efter Secchiano også bade i bjergelv ved foden af bjerget.

Casale Torre del Sasso
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casale Torre del Sasso
Femværelseslejlighed I Colombi
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2016
Antal rejsende 2 voksne, 5 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen

Bedømmelse af Casale Torre del Sasso

Cagli som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Bedømmelse af Casale Torre del Sasso

Cagli som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på fransk. Klik her for at se originalen
Anders og familie fra Frederiksberg C boede på Casale Torre del Sasso i Cagli fra d. 16. til d. 23. juli 2011.

Tak – det var dejligt i Cagli og denne del af Marche.
Stedet var fint og som forventet.

Dog bør I ikke skrive at der er internet… for det fungerede ikke (vi prøvede at få den rare mand til at fikse det) så det blev en dyr fornøjelse i mobil-data for at kunne holde lidt arbejds-kontakt.

Marche er skøn – og heldigvis fortsat næsten uden turister!!

Vi vender tilbage til In-Italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Karin Gijs og familie fra Holland boede på Casale Torre del Sasso i Cagli fra den 23. juli til 6. august 2011.

Vores ferie var meget dejlig. Stedet er som paradis. Indkvarteringen var fin, men ikke for 9 personer (ikke nok rigtige senge og ikke nok glas osv.). Køkkenet og badeværelset burde være mere opdateret. (Brusekabine meget lille, ingen opvaskemaskine eller vaskemaskine). Det er også en skam at broen til landsbyen er i stykker. Ejeren oplyste os ikke om det. Men, vi havde et behageligt ophold på Torre del Sasso.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra engelsk. Klik her for at se originalen
John og Merrith fra Rudkøbing boede på Casale Torre del Sasso i Cagli fra d. 27. juni til d. 4. juli 2009.

Vi havde som sædvanlig en dejlig ferie via In-Italia. Vi ankom til Torre del Sasso i silende regn og ingen til at tage i mod os, og igen kunne vi konstatere at servisen er i top fra In-Italia's side, inden for et kvarter havde de orienteret ejeren om at vi var ankommet. stedet er rigtig dejligt og velplejet,og var som forventet charmerende og ægte, vi var de eneste på stedet så vi havde det hele for os selv, vi oplevede ildfluer om aftenen det var meget spøjst.

Vi kørte videre til Vicosøen (Villa La Paiola), hvor vi som var blevet lovet nogle dejlige og smukke solnedgange det må vi sige vi fik, samt en dejlig og professionelt værtspar som hele tiden var til tjeneste, også kl 2 om natten når der skulle vandes have, det morede vi os en del over, om onsdagen blev håndklæderne skiftet og badeværelset rengjort, det var rigtig dejligt. Der er altid nok at se på når man rejser i Italien, især når man som os er interesseret i oldtiden.

Efter en dejlig uge ved Vicosøen tog vi turen til Gardone Riviera, det var et udmærket hotel, Hotel Du Lac, især værelset med udsigt fra siden, som viste sig faktisk at være bedre end vi troede, vi kunne følge med i alt hvad der foregik på havnen og søen om aftenen, byen er dog lige lille nok, hvis man skal værer der mere end et par dage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 8 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 Næste side
 
search map